giordani-oriflame-parfem
Lifestyle

Parfem za kojim su žene “poludele”

Novi parfem švedske kozmetičke kuće Oriflame, napravio je pravu pometnju u svetu parfema. Giordani Gold Essenza parfem kreirao je francuski ekspert Fabrice Pellegrin, a žene u su od prvog dana “poludele” za njim.

Početkom ovog meseca, stigao je i u Srbiju, a već nakon nekoliko dana, više ga nije bilo. Dame koje žele da kupe parfem za koji iz Oriflame-a kažu da je njihov najprestižniji miris ikada, moraće da budu strpljive.

Ovaj parfem kreiran je sa ekskluzivnom raskošnom Oriflame Essenza notom cveta pomorandže. Asocira na pravu raskoš i veštinu starih majstora zahvaljujući izuzetnoj staklenoj bočici, poklopcu sa listićima pravog zlata i neverovatno koncentrovanom mirisu. Sjajni cvetno-drvenasti parfem inspiriše na lep život, miriše na sunce i sreću.

Pogledajte najpopularnije parfeme svih vremena

parfemi-zenski-najbolji

Fabrice Pellegrin je rođen u Grasu, prestonici finih mirisa, a njegove najpoznatije kreacije su Diptthyque Volutes i Salvatore Ferragamo Tuscan Soul Vendemmia. Kaže da je Giordani Gold Essenza nastao kada je šetao kroz sicilijanski zasad pomorandži i kada ga je iznenadio miris cvetova, obasjanih jutarnjim suncem. Parfem je sećanje na ovaj trenutak.

Coco Chanel je rekla da je žena bez parfema žena bez budućnosti, a iz Oriflame-a kažu da se nadaju da sa Giordani Gold Essenza parfemom svaku ženu čeka svetla budućnost. Parfem je lansiran povodom 40 godina od prvog mirisa iz Giordani kolekcije.

Luftika
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Tweet Share Share Follow