giordani-oriflame-parfem

Novi parfem švedske kozmetičke kuće Oriflame, napravio je pravu pometnju u svetu parfema. Giordani Gold Essenza parfem kreirao je francuski ekspert Fabrice Pellegrin, a žene u su od prvog dana “poludele” za njim.

Početkom ovog meseca, stigao je i u Srbiju, a već nakon nekoliko dana, više ga nije bilo. Dame koje žele da kupe parfem za koji iz Oriflame-a kažu da je njihov najprestižniji miris ikada, moraće da budu strpljive.

Ovaj parfem kreiran je sa ekskluzivnom raskošnom Oriflame Essenza notom cveta pomorandže. Asocira na pravu raskoš i veštinu starih majstora zahvaljujući izuzetnoj staklenoj bočici, poklopcu sa listićima pravog zlata i neverovatno koncentrovanom mirisu. Sjajni cvetno-drvenasti parfem inspiriše na lep život, miriše na sunce i sreću.

Pogledajte najpopularnije parfeme svih vremena

parfemi-zenski-najbolji

Fabrice Pellegrin je rođen u Grasu, prestonici finih mirisa, a njegove najpoznatije kreacije su Diptthyque Volutes i Salvatore Ferragamo Tuscan Soul Vendemmia. Kaže da je Giordani Gold Essenza nastao kada je šetao kroz sicilijanski zasad pomorandži i kada ga je iznenadio miris cvetova, obasjanih jutarnjim suncem. Parfem je sećanje na ovaj trenutak.

Coco Chanel je rekla da je žena bez parfema žena bez budućnosti, a iz Oriflame-a kažu da se nadaju da sa Giordani Gold Essenza parfemom svaku ženu čeka svetla budućnost. Parfem je lansiran povodom 40 godina od prvog mirisa iz Giordani kolekcije.

Lajkujte stranicu Luftika i prvi pročitajte nove tekstove ↴

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here