Magazin

Par iz Crne Gore je postao HIT zbog izjave o koroni, sada tvrde da je CNN sve montirao (VIDEO)

Bračni par iz Crne Gore Lazar i Nađa Ognjenović borave u italijanskom gradu Milanu. Iako su postali zvezde dana zahvaljujući pomalo smešnoj i smušenoj izjavi o korona virusu, u ekskluzivnoj izjavi za “Kurir” kažu da nemaju strah od korone.

“Ja sam građevinski inženjer i vlasnik građevinske firme, a supruga je vlasnica butika, živimo i radimo u Budvi”, predstavio se Lazar Ognjenović.

“S putovanja po Jordanu smo sleteli u Milano i u istom proveli nepunih 24 časa, odakle smo nastavili dalje ka Tirani. Ono što smo tamo videli nije bilo za paniku, kao što to naši i svetski mediji prenose. I sam novinar CNN s kojim smo razgovarali se složio s nama da se iza mutiranog i montiranog propagandnog virusa krije nešto više, u šta se mi ne bismo mešali”, kaže Lazar i dalje objašnjava:

“Razgovarali smo s njim o raznim temama, o državi u kojoj živimo, životu u istoj, aktuelnim temama, pa i o koronavirusu, ali je intervju isečen i montiran kako njima odgovara. Ne ljutimo se, imaju pravo na to, sami smo pristali da damo intervju za njihovu medijsku kuću, u nadi da će preneti tačno sve što smo rekli. Ne smeta nam ni trenutni medijski ‘linč’, naprotiv, smejemo se zajedno s njima, ali iz različitih razloga. S tim u vezi, naš engleski možda nije sjajan, mišljenja smo da je bitna poenta rečenog – pametnom dosta.

“Na kraju, uživali smo u putovanju, nosimo prelepe uspomene iz Jordana, kao i iz Milana, pokazali smo kako se dvoje mladih ljudi ne vode istim manipulativnim strujama kao većina, pa ovim putem savetujemo dežurne portal kritičare da se barem na kratko ‘izloguju’, izađu iz svojih virtuelnih svetova i žive realni život”, završava svoju priču Lazar.

Korona virus u Srbiji – Udri brigu na veselje (FOTO)

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
216 Shares
216 Shares
Share via
Copy link