Lifestyle

Papagaji psovali kao kočijaši pa prebačeni u dobro društvo da poprave rečnik

Pet papagaja Parka divljih životinja u Bostonu premešteni su jer su previše psovali posetioce. Iako je papagaj koji prostači smešan svakom posetiocu ova družina je prevršila svaku meru, a uprava Linkolnšira se nada da će ih društvo pristojnih papagaja prevaspitati.

Nepristojni papagaji stigli su u Park divljih životinja Linkolnšir 15. avgusta. Proveli su karantin u istoj prostoriji i jedna drugoj obogatile repertoar psovki, rekao je direktor parka, a prenosi N1.

Stiv Nikols rekao je da je psovanje papagaja nasmejavalo osoblje, što je, pak, pet sivih afričkih papagaja samo podstaklo da nastave, prenosi Independent. Nikols je kazao da je Park i pre udomljavao „bezobrazne“ papagaje i da je to „vrlo komično“.

„Ali, slučajno smo udomili pet papagaja iste nedelje i sve su provele karantin zajedno, što znači da je jedna prostorija bila puna papagaja poganog jezika“, rekao je Nikols. „Što više psuju, to se vi više smejete, pa ih to motiviše da psuju i dalje“.

Papagajima nije dugo trebalo da sa psovkama počnu i pred publikom. „Doslovno nam je već nakon 20 minuta rečeno da su psovali posetioce i svakakvi prostakluci su izgovoreni“, rekao je Nikols.

Iako su posetioci videli smešnu stranu situacije, park je odlučio da povuče papagaje iz javnosti, jer se bliži vikend i doći će puno dece. „Prostakuše“ će biti razdvojene i odvojeno smeštene u deo sa „pristojnim“ papagajima, pa se u upravi parka nadaju da će okruženje i njih upristojiti.

U francuskim cirkusima više neće biti divljih životinja

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

58 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap