Srbija Vesti

To je više ličilo na stočnu pijacu nego na žurku i traje toliko dugo da postaje jezivo

svedok palma maloletnice

Srpska javnost duboko je uzdrmana nakon anonimnog svedočenje muškarca iz Jagodine koji je Dragana Markovića Palmu optužio za podvođeje maloletnica.

On je prilično detaljno opisao kako je izgledala jedna od Palminih žurki u hotelu Končarevo, gde je u to vreme bio zaposlen.

Njegovo svedočenje prenosimo u celosti:

Nakon Marinikinog gostovanja u Jagodini, kao muškarac, a pre svega kao roditelj, kao neko ko zna šta se dešava, kao i između ostalog 13.500 muškaraca u Jagodini, rešio sam da dođem ovde i da ispričam taj deo mog rada za Markovića ne mogu reći gospodina, zato što to svakako nije.

Radio sam u hotelu u Končarevu, neki bi čak rekli čak je bio naslov u „Blicu“ „Zabranjeni hotel u Končarevu“.

Zašto zabranjeni?

Zato što se zna ko se krije iza fiktivnog vlasnika tog hotel da je hotel Markovićev. U tom hotelu, nakon raznoraznih žurki na kojima su pevale naše estradne „zvezde“, Lux taksijem iz Beograda, posredstvom raznoraznih likova u Jagodini dolazile su devojčice, sad ću reći po slobodnom nekom uverenju od recimo 15, 16 do 17, 18 godina, a to su opet devojčice, pogotovu za njega i za ljude koji su dolazili sa njim, a to su njegovi koalicioni, i uopšte poslovni partneri.

Znalo se posle takvih žurki te devojčice idu za njim, ili sa njima. Uglavnom je to nakon napijanja tih devojčica, a onda uz neku..

Njegove hostese su uglavnom primoravale, govorile i pričale tim devojčicama da im neće biti ništa da će to sve biti okej, a ja verujem da toga i to okej nema ulogu i da su to traume za tu decu do kraja života, a verujem i za njihove roditelje bez obzira što ćute i to desetinama godina od čoveka koji je poznatiji kao lik koji kopa ugalj, koji vuče ugalj u Jagodini, koji je dobijao batine od Arkana na Skveru takozvanom, eto od tada do danas veliki Srbin, veliki domaćin kako ga drugi nazivaju je zapravo ništa više nego, ja verujem više puta spomenuto lice kada je jedan gospodin pričao o pedofiliji u Srbiji, ja verujem da je mislio na njega.

Konkretno, gde sam prisustvovao lično, jedna žurka je bila iznad bazena i hotela Alfa, gde je u prisustvu Srđana, vlasnika Kopernikus televizije i vlasnika Knez petrola, ministra Antića, Dačića i ekipe.

Sad ne znam, eto, da ne bude da nešto lažem, devojčice koje su sedele iza mene sve vreme su nakon tog koncerta, prvo su poslagani svi paneli, koje je on tamo naručio da se ne vidi ništa, ispražnjen je ceo bazen, ljudi su poslati kućama.

I onda su devojčice, jedna po jedna ustajale i predstavljale se odakle su došle, šta vole šta ne vole.

To je više ličilo na stočnu pijacu nego na žurku.

Prisustvovali smo i tim zatvorenim žurkama nakon ponoći, kada su dolazili pevači iz Beograda, poput Đanija, njegovog dobrog prijatelja, kada su žene nakon nekog vremena slale kućama, a te devojčice, te njegove hostese koje su inače vlasnice kreditnih kartica na kojima bude i po par desetina hiljada dinara, kojima raspolažu u toku dana, one čekaju spremne da kada žene napuste tu prostoriju, one ulaze, i te žurke traju do jutra.

To su devojke, devojčice, koje su fiktivno prijavljene, fiktivno rade u gradskim preduzećima i državnim preduzećima u Jagodini.

Moja drugarica, znači osoba koju lično poznajem je bila jedna od njegovih hostesa i to je bilo neke 2010., 2011. godine, dok je Dačić još uvek bio ministar policije pod pretnjom je prisustvovala žurkama, njegov zamenik je slao preteće poruke, koje sam lično pročitao, da mora da prisustvuje tim žurkama.

Nakon te žurke, novogodišnje, je devojčicu, po njenim tvrdnji devojčica od 15, 16 godina iz Beograda je vodila televizija Jagodina, iznad televizije Jagodina je bila njegova soba, apartman, uz stepenice, plakale su obe devojčice dok su išle ka njemu. Kaže, go je bio u sobi kada je uvela devojčicu napustila je sobu.

Devojčica je ostala tu neko vreme. Nakon čega je ta moja drugarica pobegla iz Jagodine, i godinama se i krila od Markovića, gde čak ni njena majka nije upoznala svoju unuku, tri godine nakon rođenja.U sobi, u apartmanu iznad radio televizije Jagodina bio je Marković nag, kada su njih dve ušle u sobu, moja drugarica je napustila, devojčica je ostala u sobu neko vreme, možemo da pretpostavimo šta se tamo desilo.

U mnogim razgovorima koje sam vodio sa svojim komšijama, kolegama, prijateljima iz Jagodine, to je u principu javna tajna, tamo svi žive u strahu od Markovića od odmazde, tako da roditelji gledaju da što pre pošalju svoje ćerke u inostranstvo, da ih pošalju bilo gde van Jagodine, i to je nešto što traje toliko dugo da postaje jezivo.

Ja se nadam da ćemo nakon ovog snimanja i ove moje poruke, naterati pre svega muškarce iz Jagodine, roditelje, stričeve, deke ujake, da istupe i stanu u odbranu svojih žena, ćerki, svojih rođaka, jer jednostavno dalje ne ide.

Palma tvrdi da je otkrio identitet Marinikinog svedoka

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma objavio je na društvenim mrežama fotrografiju i identitet muškarca za kog tvrdi da je zaštićeni svedok potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić, a koji ga je optužio da podvodi maloletnice u jedom jagodinskom hotelu.

Palma je objavio nekoliko fotografija muškarca za kojeg tvrdi da je anonomni svedok. Predsednik JS je naveo njegovo ime i prezime, a napisao je i da stanuje u Beogradu i da je član Stranke slobode i pravde, a povezao ga je i sa Draganom Đilasom.

Tužilaštvo otvorilo predmet „Palma“

Više javno tužilaštvo u Jagodini formiraće danas predmet povodom navoda iznetih na konferenciji Marinike Tepić da je Dragan Marković Palma podvodio maloletnice u hotelima u Jagodini.

„Mi imamo saznaća iz medija i inicijativu koja je dobijena od strane Dragana Markovića, kojom se zahteva utvrđivanje svih okolnosti, zbog čega ćemo formirati predmet radi prikupljanja obaveštenja i utvrđivanja eventualnih postojanja krivičnih dela“, rekao je za Nova.rs. Radoslav Vučković, viši javni tužilac u Jagodini.

Kako saznajemo, Tužilaštvo bi uskoro trebalo da izda nalog policiji za prikupljanje potrebnih obaveštenja o ovim događajima, odnosno da pokrene predistražne radnje.

Palmine skaradnosti daleko poznate, zvao i Anu Brnabić na bunga-bunga žurke

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

355 Shares
355 Shares
Share via
Copy link