Lifestyle Moda

Ovo je sve što vam treba da biste ovog leta bili u trendu

Sezona festivala i ludih letnjih žurki počinje, a leto je vreme kada treba eksperimentisati sa modom i koristiti sve one modne dodatke koje se nikada ne bi usudili da nosite. Pogledajte našu listu i ne zaboravite da je moda zabavna, a leti nema pravila!

Nakit za kosu

Rajfovi, trakice i zanimljive šnale su neizbežni leti, a osim što izgledaju šik i zanimljivo, veoma su praktični. Za opuštenije prilike birajte traku za kosu sa cvećem, a za neke elegantije, one sa metalnim detaljima, najbolje u boji zlata.

traka_za_kosu_hm
hm.com

H&M traka sa cvećem 599 dinara, H&M traka sa listićima 799 dinara

 Šešir

Dobri za bad-hair day, a obavezni leti, ove sezone u ponudi je širok izbor šešira različitog oblika. Ako ne volite šešire, probajte sa kačketima koji su takođe u trendu.

sesir_kacket_zara
zara.com

Zara crveni šešir sa širokim obodom 1.290 dinara, Zara kačket 1.290 dinara

  Ranac

Jednostavno rešenje za festivale i odlazak na plažu ili izlet – lagani ranac dovoljno veliki da u njega spakujete sve sitnice, a opet zanimljiv i moderan.

ranac_mango_new_yorker
mango.com, newyorker.de

Roze ranac Mango 1.690 dinara, šareni ranac New Yorker 999 dinara

 Japanke

Udobne japanke su sjajan detalj na plaži, a cene su im i više nego pristupačne. Međutim, umesto klasičnih gumenih, uzmite neke zanimljivije od plute ili sandala-japanke i moći ćete i da ih nosite u šetnju na duge suknje ili haljine.

japanke_new_yorker_hm
newyorker.de, hm.com

Sandale New Yorker 699 dinara, japanke H&M 599 dinara

 Ogrlice za telo

Ovo je trend koji osvaja modnu scenu od prethodne sezone, a više nije rezervisan samo za scenski nastup svetskih muzičkih diva. Nosite je uz zanimimljivi crop-top ili uz lepršavu haljinu sa otvorenim leđima.

ogrlica_zara
zara.com

Ogrlica za telo Zara 1.490 dinara

 Pročitajte više o letnjoj modi

 

Aleksandra Aleksić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


Share via
Copy link