Lifestyle

Ovi trendovi će biti aktuelni na proleće

Bliže se topliji dani koji nagoveštavaju dolazak proleća. Koji aktuelni trendovi će biti aktuelni narednog godišnjeg doba, šta li kažu stručnjaci? Svakako da nam proleće nudi više inspiracije za odevne kombinacije i više raznovrsnih boja.

prolece-trend
Pixabay ©

Ukoliko ste zavoleli stil iz 70-ih radovaćete se ovom proleću, jer će i ovog puta ovaj stil biti dominantan. Ovaj period karakteriše ženstvenost. Teksas, kao materijal, možda i nije toliko ženstven, ali i on će biti veoma popularan u narednom periodu, naročito u vidu farmerica. Ako baš i niste ljubiteljke pantalona, onda će za vas dobar izbor biti olovka suknje. U njima se svaka žena oseća zgodno i ženstveno, jer joj naglašava obline. Ovog proleća nećete moći bez prsluka, patika, ali i čipkanih i fluffy detalja. U vaš orman ubacite i poneki komad garderobe sa crno-belim prugama, a obavezno i kožnu jaknu koju ćete moći da kombinujete sa farmerkama i suknjom.

prolece-pruge
Pixabay ©

Što se tiče nakita ponovo je aktuelan nešto veći, da ne kažemo glomazniji nakit, a u modi su i cvetni dezeni nakita i rajfova. Kada su u pitanju naočare one će biti u nežnijim, pastelnim bojama, a mačkaste naočare će devojke najviše nositi ovog proleća, ali i leta.

Čizme do kolena ćete moći još malo da iskoristite, to jest početkom proleća u kombinaciji sa kratkim suknjama. Čim otopli budite spremni da iz čizama pređete u otvorenu obuću. Na proleće 2016. godine će biti aktuelne otvorene sandale sa tankim kajiševima, punom petom ili debelom štiklom.

prolece-moda
Pixabay ©

Odevne kombinacije neće biti potpune bez torbe, a narednog godišnjeg doba će biti u trendu takozvane polumesec torbe. Što se tiče boja aktuelne su pastelne plave boje, to jest boje neba i nežne roze, boje kristala rozenkvarca. Ove nijanse su u prvom planu, ali će tu biti i boje kajsije, puter žuta, morska plava, boja jorgovana, jarko zelena…

Više o trendu koji osvaja Novi Sad

Marina Mandadžić

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


Share via
Copy link