Horoskop Horoskopski znakovi

Ovan, Blizanci i Vodolija u decembru 2022. imaće ludu sreću i sve će im polaziti za rukom

devojka-zima-kapa-rukavice

Rus pavel Globa bez sumnje je jedan od najpoznatijih svetskih astrologa i nedavno je dao kratku, ali vrlo preciznu prognotu za decembar 2022. godine. Globa je poseban akcenat dao na znakove koji će u poslednjem mesecu godine pratiti sreća.

Globa tvrdi da će mesec decembar biti posebno plodonosan za Ovnove, Blizance i Vodolije i da će sve njihove brige i tuge biti kao rukom odnešene.

Ovan

Ruski astrolog naglašava da će Ovnovi po svemu sudeći biti najsrećniji horoskopski znak u ovom mesecu, u kojem će imati više novca nego tokom svih prethodnih 11.

Pred Ovnovima su različiti dobici, kako oni očekivani tako i neki nenadani, a svi poslovni angažmani u koje se upuste imaće uspešan epilog.

Ovnovi u decembru mogu izgubiti kontakt sa svojom najbližom okolinom, pa im Globa savetuje da porodici i prijateljima posvete više vremena.

Blizanci

Blizancima decembar pruža šansu da ostvare svoje dugogodišnje profesionalne planove, a i emotivni život biće obeležen dobrim prilikama i trenucima za pamćenje.

Usamljeni pripadnici ovog znaka dobiće priliku da konačnu upoznaju svoju srodnu dušu, pa Globa savetuje da dobro otvore oči, da se ne plaše rizika i izlaska iz zone komfora.

Blizanci moraju oberučke prihvatiti sve prilike i povoljne šanse koje im se pružaju.

Vodolija

Kraj 2022. godine Vodolija dnosi na naplatu puno dugova, kao i pritiske da dovrše započete projekte.

Globin savet je da ništa od toga ne odlažu, već da sve reše u decembru, s obzirom da će im zvezde biti naklonjene, svi poslovi ići lagano, a projekti uspešno dovršeni.

Zvezde Vodolijama pripremaju novo poznanstvo sa živopisnom i zanimljivom figurom, koja im značajno može promeniti život.

Ovo je 7 najsrećnijih datuma decembra, iskoristite naklonost zvezda i uživajte

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

523 Shares
523 Shares
Share via
Copy link