Horoskop Mesečni horoskop

Ovo je 7 najsrećnijih datuma decembra, iskoristite naklonost zvezda i uživajte

srecna-devojka

Horoskop otkriva koji su najsrećniji datumi u decembru 2022. godine:

1. decembar – Venera je u opoziciji sa Marsom – Prvi dan zime biće energetski veoma povoljan pa je preporuka da se okružite onima koje najviše volite. Naprosto, energija će biti povoljna po razmenu emocija osećanja bliskosti i intime. Istovremeno, ovo je vreme kada biste mogli da zatražite oproštaj, izvinite se i ponovo dobijete nazad svog prijatelja, rođaka ili kolegu.

5. decembar  – Neptun će 5. decembra započeti direktno kretanje, koje će izazvati buđenje dobrote i empatije kod ljudi. Astrolozi tvrde da će u sv etu biti mnogo manje prevara ali je verovatno korektnije reći da su planetarni aspekti na strani dobra a ne zla i manipulacije.

Iskoristite ovaj dan kako biste upili što više ove dobre energije a to možete tako što ćete se skloniti od svih onih koji vas „truju“ na svaki način.

8. decembar – opozicija Sunca i Marsa  donosi izuzetno emotivan dan, u kojem će biti korisno priznati svoju ljubav, podeliti osećanja sa srodnom dušom, steći nove prijatelje. Sunce i Mars će stvoriti idealne uslove da pronađete nove izvore sreće, inspiracije i motivacije. Loše uspomene će verovatno izbledeti u pozadinu.

12. decembar je dan ogledala – Niz brojeva 12-12 je poslednji datum ogledala u 2022. godine. Zbirno, 1 i 2 daju 3, što znači da će dan proći pod kontrolom Trojke. Osvestićete šta je sada važno, a šta nije vredno naše pažnje. Mnogi ljudi će na ovaj dan moći da povrate interesovanje za život.

Ovo će biti odličan trenutak da se nosite sa strahovima i sumnjom u sebe.

14. decembar – meteorska kiša Geminida – Ovo je kiša meteora čiji je radijant sazvežđe Blizanci. Ovaj dan je povoljan za putovanja, čitanje knjiga, novih doživljaja i avantura. Ovaj dan je odličan i za započinjenje novih poslova i hobija posebnoo onih za koje ste mislili da su vam previše zahtevni.

Ukoliko ste razmišljali, danas krenite i na psiho terapiju koja će vam izuzetno prijati kao i svaki rad na sebi.

20. decembar – Jupiter se vraća u Ovna pa je ovo dan vrlo plodonosan za samoprocenu i analizu sopstvenog ponašanja u proteklom periodu. Kad kažemo dobar mislimo da je sve u znaku povoljnog donošenja odluka, dobre i afirmativne komunikacije i rešavanja problema.

22. decembar – meteorska kiša Ursidi – U decembru će biti relevantna još jedna meteorska kiša. Njegov radijant  u oblasti sazvežđa Malog medveda. 22. decembar je dan kada će ovaj protok biti maksimalan. Ovog dana računajte da je sve moguće a odluke koje odlažete posle Nove godine ne treba da prolongirate više ni minut.

20 osobina koje žene Strelce čine apsolutno fantastičnim

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

28 Shares
Share via
Copy link