Magazin

Otac saznao da njegov sin maltretira decu u školi i smislio kaznu na kojoj mu svi aplaudiraju (VIDEO)

otac i sin

Kako biste reagovali da vam učiteljica kaže da vaše dete maltretira drugu decu u školi? Većina nas bi naterala neposlušnog potomka da se javno izvini, ali ovaj samohrani otac je uradio nešto drugo.

Naime, Patrik Forset je saznao od učiteljice da njegov devetogodišnji sin maltretira jednog dečaka u školi.

Prvo je seo i razgovarao sa dečakom gde mu je objasnio da to što je radio nije bilo u redu, a onda je rekao da sam smisli kako će popraviti situaciju i izviniti se prijatelju.

– Nisam tražio od njega da mu se izvini, već sam objasnio kako još ima vremena da ispravi grešku koju je uradio. Ne možemo vratiti vreme, ali uvek možemo pokušati da ispravimo stvari – objasnio je u videu koji ima preko 800 hiljada pregleda.

Onda je njegov sin uradio upravo to: otišao je do dečaka kojeg je povredio i pitao ga šta voli, a kada je saznao da su u pitanju Pokemoni, odlučio je da mu pokloni 2 svoje zlatne Pokemon kartice.

– Samo iskren razgovor daje rezultate. Tako učimo svoju decu kako da reše probleme i isprave svoje greške – dodao je tata Patrik, čija je ideja oduševila komentatore na društvenim mrežama.

@thehalfdeaddad

Replying to @mightyschneidy Let’s just always be kind 🤷‍♂️ #endbullyingnow #justbekind🤘🏻😎🤘🏻 #lovewins2023 #QuakerPregrain

♬ Inspiring Emotional Piano – Metrow Ar

Izvor: Stil

„Sedi i moli me!“: Jeziv slučaj vršnjačkog nasilja‚ grupa devojčica satima mučila vršnjakinju (VIDEO)

95 Shares
Share via
Copy link