Nakit ELM Jewelry Vesne Milošević nose žene u svakodnevnici, na poslu, u izlascima, a on je specifičan po tome što je unikatan.  Novu kolekciju, koju će Vesna prikazati na predstojećem Serbia Fashion Week-u dame mogu poneti i na crvenom tepihu, a ona je prvi put dizajnirala i unikatni nakit za muškarce.

muski-nakit-vesna
fotografija Vesne Milošević

– Muška kolekcija nakita je nešto novo kao celina u mom radu – kaže Vesna i dodaje da je ranije radila brojanice, a sada u kolekciji postoje i narukvice od poludragog kamena sa elementima srebra ili nerđajućeg čelika, moderne i urbane varijante nakita koje svaki muškarac može poneti.

Revija nakita na Serbia Fashion Weeku je 11. novembra u 21 sat.

nakit-vesna-bojana-bojanic
Foto: Marko Ristić

– Prikazaću i stilizovane kožne narukvice. Predstaviću 11 ženskih modela i 5 muških, a cela muška kolekcija je sa sertifikatom i licencom što je novina u mom radu – otkriva dizajnerka.

Više o neobičnom nakitu 

Ženski modeli će biti deo toalete koja se može poneti na svečanim večerima, koktelima, prijemima, neki od njih se oblače preko haljine. Posetioci nedelje mode će moći da vide puno kristala, sitnih lanačića i prave konstrukcije.

– Ove sezone dorađujem kolekciju jesen/zima koja je predstavljena na aprilskom SFW, “la Reine Margot”.

vesna-milosevic-nakit
fotografija Vesne Milošević

Vesna Milošević je slikarka i dizajnerka, a završila je Višu školu likovne i primenjene umetnosti.

– U prvoj trudnoći mi nisu prijale uljane boje, njihov miris i miris raznih ulja, a kada je beba došla nisam imala vremena da slikam po celu noć. Ta kreativna energija koju sam potiskivala najednom našla je put u stvaranju nakita – kaže Vesna i dodaje da je počela da izrađuje prvo brojanice kada je dobil blagoslov za to, a nakon toga i drugi nakit. Njen rad su ubrzo prepoznali važni ljudi u svetu mode i pozivali je na razne modne i kulturne manifestacije, kao što je bio i Serbia Fashion Week.

Lajkujte stranicu Luftika i prvi pročitajte nove tekstove ↴

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here