Magazin

“Braćo, ode toalet papir u wc šolju”: Srpski turisti smislili paklenu osvetu Grcima jer ne prenose naše mečeve na Eurobasketu

Grčka Eurobasket
Foto: Pixabay, Facebook/Live from Greece

Kako Grčka na Eurobasketu nije u grupi sa Srbijom, tako nije bilo prenosa prve dve utakmice naše reprezentacije, piše „Telegraf„.

Oči Evrope uprte su u Češku, gde se održava Eurobasket. Srbi koji žive u Grčkoj ili su trenutno tamo na odmoru, uskraćeni su za prenos utakmica naše reprezentacije.

„Već drugo veče Grčka televizija ne prenosi naše košarkaške utakmice, a pušta neke druge. E, pa, braćo Grci, ide toalet papir u WC šolju“, glasi šaljiva objava u Fejsbuk grupi „Live from Greece“.

Komentari na objavu su različiti. Neki su shvatili da je u pitanju šala, dok su je neki ipak shvatili preozbiljno.

„I ulošci“, „Pampers takođe“, „Baš nisko udarate“, „Ma ide i zimnica od prošle godine“, „Nalij im pur penu u WC šolju kada pođeš kući. Napuni im je kao što mi punimo koševe“, samo su neki od komentara onih koji su odlučili da nastave u jednakom maniru.

Neki su situaciju shvatili malo ozbiljnije.

„Jer nema bolje osvete Grcima od izlivanja kanalizacije narednom srpskom turisti u apartmanu“, „A posle će da kukaju ovde kako su došli u apartman gde imaju problem sa kanalizacijom. Ne mogu da verujem da su admini uopšte odobrili ovaj post“, napisali su korisnici Fejsbuka.

U nekim delovima odeljka za komentare podenula se i ozbiljnija prepirka.

„Zasto bi grčka televizija prenosila utakmice reprezentacija koje nisu u istoj grupi sa Grčkom, daj raspitajte se malo pre bacanja toalet papira, kao i ostalih predlozenih materija, u WC šolju“, jedan je od komentara.

„Vuku komplekse još iz ’95. kada smo ih izgazili usred Atine u polufinalu, a oni se nadali zlatu… Tad je cela hala iz inata navijala za Litvaniju u finalu i zviždali našoj himni… Al’ džaba“, napisao je jedan korisnik Fejsbuka.

„A vi otišli u Grčku da gledate TV? Niste morali ni da idete bilo gde!“, napisala je jedna žena, a muškarac koji je postavio originalan post o prenosu košarke odgovorio je: „A ko kaže da sam ja u Grčkoj?“

Srpski turista u Grčkoj u šoku, mora sam da menja posteljinu u apartmanu (FOTO)

Helena Duković

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

24 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap