Magazin

Neprimereno pipao i zavlačio ruku pod suknju konobarice, osuđen na 6 meseci zatvora

konobarica-suknja

Josip (45) je proglašen krivim i osuđen na šest meseci zatvora jer je neprimereno dirao konobaricu u kafiću, navodi Danica.hr.

Izrečena mu je uslovna presuda pa u zatvor neće ići ako u roku od dve godine ne počini slično nedelo. Josip je, inače, oženjen i ima decu.

Prema presudi koja je donesena ovih dana, on je lani u julu bio s društvom u kafiću u Lučkom od 15 do 21 sat, gde su konzumirali alkoholna pića.

– U nameri da zadovolji sopstveni polni nagon, u više navrata, svaki put kada je konobarica prilazila stolu i posluživala ga, ne obazirući se na njeno odbijanje i upozorenja da je ne dira, rukama ju je dodirivao po licu, rukama i nogama i ruku zavlačio ispod njene suknje.

– Pri tome ju je dodirivao i hvatao za zadnjicu. Dakle, s drugom osobom bez njenog pristanka počinio je bludnu radnju, čime je počinio krivično delo protiv polne slobode – bludnje radnje – navela je sudija u presudi.

Sudija je tako prihvatila predlog državnog tužilaštva i Josipa osudila na šestomesečni zatvor i plaćanje 100 evra troškova krivičnog postupka. Tokom istrage ispitani su bludnik i žrtva i tri svedokinje iz kafića koje su teretile Josipa.

Bludnik na izrečeni krivični nalog može da se žali u zakonom predviđenom roku.

Nije naš problem, Goco, što si lepa samo građevincima!

Čitajte Luftiku na Google vestima

175 Shares
175 Shares
Share via
Copy link