Balkan

Konobarica Miki umesto u luksuzu, sad će “uživati” u ćeliji od 10 m2 ženskog zatvora u Štutgartu

mirnesa-konobarica
Foto: Instagram

Iako je navikla na luksuzan život, čini se da će Mirnesa Bešlić, koja je ukrala milion evra iz nemačke firme za transport, sada morati da se navikne na drugačije uslove.

Ona je juče uhapšena na aerodromu u Štutgartu, nakon što je njen advokat obavestio nemačku policiju da je spremna da se preda.

U Nemačku je stigla iz Crne Gore, u kojoj se skrivala od oktobra, iako su svi mislili da se nalazi u rodnoj Bosni i Hercegovini, prenosi Nova.

zatvor-stutgart
JVA Schwäbisch Gmünd Foto:Google-Earth

Mirnesa se sumnjiči da je početkom oktobra prošle godine ukrala milion evra u kešu iz firme u kojoj je radila.

Od tada traje velika potraga za njoj u koju je bio uključen nemački Interpol, ali i policija Bosne i Hercegovine. Kako je za informacije o njoj ponuđena nagrada od 37.000 evra, one su se samo nizale, tako da je policija uspela da je locira.

Ostaje otvoreno pitanje da li je imala saučesnika i gde je novac koji je ukrala, na čemu će policija raditi u narednom periodu.

Ipak, Mirnesa se, prema pisanju nemačkog RTL-a, sada nalazi u ženskom zatvoru Švebiš Gmind u Štutgartu.

Navodi se da će je tamošnje tužilaštvo uskoro zvanično optužiti za krađu, a ćelija u kojoj se sada nalazi daleko je od luksuza na koji je navikla.

zatvor-stutgart-2
JVA Schwäbisch Gmünd Foto:jva-schwaebisch-gmuend.justiz-bw.de

Mirnesa je ranije na svom Instagram nalogu često delila fotografije koje prikazuju skupocenu garderobu koju je kupovala, šampanjac koji je pila i luksuzne lokacije koje je posećivala. Sada se nalazi u ćeliji od 10 kvadratnih metara.

Ukoliko bude osuđena, njoj preti zatvorska kazna od čak 10 godina, a policija želi da sazna sve o njenim saučesnicima.

Uhapšena Miki osumnjičena za krađu milion € u Nemačkoj, promenila lični opis u bekstvu

Čitajte Luftiku na Google vestima

12 Shares
Share via
Copy link