Magazin Svet

Mlada ostavljena pred oltarom zajednički dom ‘pretopila’ u silikone, a na medeni mesec otišla s mamom (VIDEO)

Ostavljena mlada lejsi guč
Foto: Printscreen / TikTok / laciegooch

Venčanje je jedan od najlepših dana u životu, praznik ljubavi, koji planiramo mesecima unapred do najsitnijih detalja, nadajući se da nešto slučajno neće krenuti po zlu.

Međutim, kada vas partner ostavi samo dan pre, pod izgovorom da vas ne voli više, žestok je udarac od kojeg se nije lako oporaviti.

Baš to se desilo Britanki Lejsi Guč, koja je svoje iskustvo podelila na društvenim mrežama i rešila lošu situaciju pretvori u novi početak – ne samo početak, jer joj je od tog trenutka sve krenulo kao po loju.

Na plaćeni medeni mesec – sa mamom

Naime, ona je u svom viralnom TikTok videu, koji je do danas premašio neverovatnih deset miliona pregleda, rekla:

“Dakle, nakon pet godina koliko smo proveli zajedno, moj bivši je dan pre nego je trebalo da se venčamo zaključio da me više ne voli i da ne želi da se oženi”, prenosi Hype Tv.

I iako je, naravno, bila jako povređena, danas misli da bi zapravo trebalo da mu se zahvali jer joj je, kaže, bolje nego što bi joj ikad bilo s njim.

A kad je već propala svadba, nije morao i medeni mesec…

– Odlučila sam ipak da odem na naš medeni mesec, koji su inače platili njegovi roditelji, i povedem svoju mamu. Bilo nam je super! – izjavila je Lejsi.

Prodala kuću, ostavarila snove i pronašla pravu ljubav

Kad se vratila, nastavila je, uzela je verenički prsten i burmu koju je on kupio, otišla u zlataru i, nakon dužeg pregovaranja, prodala ih skoro za koliko su i kupljeni.

– Ispalo je i da prstenje nije platio koliko mi je rekao. Nije važno, to je ionako samo još jedna njegova laž. Novac sam iskoristila da na dve nedelje odem na Devičanska ostrva… – podelila je ona kako je potrošila novac.

A budući da je par već bio kupio i kuću, i nju je odmah prodala i zadržala novac, te s njim povećala grudi!

U međuvremenu je, dodaje, započela i novu ljubavnu vezu i prošlost ostavila iza sebe.

– Sada imam dečka koji me tretira kao kraljicu. Trebalo bi iskreno da se zahvalim svom bivšem jer sam u ovoj situaciji ja stvarni pobednik! – zaključila je Lejsi.

“Sve si pametno uradila, ni sama ne bih bolje – komentarisala je jedna pratiteljka, a prenosi Mirror.

Izvor: Hypetv.rs

Zbog samo jedne rečenice nisam pozvala majku na sopstveno venčanje (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

23 Shares
Share via
Copy link