Baby-gift-shop-pokloni
Baby Gift Shop
Lifestyle

Glodalice za bebe – da izrastanje zubića bude lakše i bezbolnije

Svi znamo koliko suza i muke može doneti rast prvih zubića. Bebice tada postaju razdražljive i sve što im privuče pažnju i dopadne prstića stavljaju u usta da bi ublažile bol.

Mame se iz tog razloga, na neko vreme, odriču svojih omiljenih ogrlica. Sklanjaju ih sa vrata u kutije, da ih bebica prilikom maženja i nosanja ne bi slučajno pokidala ili pogrickala!

Glodalice-za-bebe-ogrlice-dude
Baby Gift Shop

Da ne mora biti tako, dokazala je jedna mama Amerikanka koja je od silikonskih i apsolutno bezbednih kuglica napravila ogrlicu za mame koju potpuno bezbedno mogu da grickaju i bebe! Takozvane chewbeads ogrlice su vrlo brzo postale hit u svetu, a zahvaljujući Marini Mandrapi, koja je takođe mama jedne male Eme, mogu se nabaviti i kod nas. Marina je, pre svega susrećući se sa poteškoćama koje je njena Ema imala kod izbijanja zubića, otkrila neverovatno korisne glodalice, a potom i osnovala brend Baby Gift shop.

Baby gift shop je otišao korak dalje pa je krenuo sa izradom nosećih glodalica od silikonskih kuglica koje skidanjem osnovnog elementa (žirafa, slonče, sladoled…) postaju predivne zakačaljke za dude varalice.

Glodalice-za-bebe-ogrlice-cucle
Baby Gift Shop

Dakle, reč je o proizvodu dva u jedan koji će bez sumnje biti zanimljiv mališanima, bilo da ga drže u ručici i glođu ili da visi kao lanac sa dude. Modeli su moderni, vedrih boja i odnedavno personalizovani, što znači da vaš mališan može dobiti glodalicu – zakačaljku sa svojim imenom na perlicama.

Da li je sve apsolutno bezbedno? pitanje je koje će postaviti baš svaki roditelj.

Naravno da jeste!

Ove čarobne silikonske glodalice zakačaljke su netoksične, ekološke, bez mirisa i vrlo lako se peru, čak i u sterilizatoru!

Glodalice-za-bebe-ogrlice-dude-2
Baby Gift Shop

Beba može slobodno da ih gricka, jer se boje sa perlica ne skidaju i ne sadrže drvene elemene. Uz to glodalice i ogrlice su BPA free, odobrene od FDA (američki standard), SGS (usluge testiranja potrošača Velike Britanije) odobreni i sertifikovani.

Izlazak prvih zubića je jedan od radosnijih događaja za roditelje, ali bez adekvatne glodalice može doneti više nervoze nego osmeha. Zato probajte da svom mališanu ponudite Baby gift shop glodalicu, bezbednu i moderno osmišljenu.

Bebica će vam biti zahvalna!

Pogledajte više na Facebook stranici Baby Gift shop ili na Instagram profilu ili za više detalja u GALERIJI ISPOD.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Luftika Promo

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share