Novi Sad Vesti

Bivši ugledni novosadski političar osumnjičen za silovanje, žrtvu spasao dostavljač hrane

policija
Foto: Dado Đilas / Ilustracija

Devojka iz Kule prijavila je 8. marta silovanje od strane S. E. (42) iz Novog Sada, kada se javila na oglas za stan, a muškarac ju je napastvovao.

Naime,devojka se javila na oglas za stan, jer je planirala da počne da radi i živi u u Novom Sadu, a o slučaju je obavešteno Više javno tužilaštvo u tom gradu.

Prema nezvaničnim informacijama, njih dvoje su prethodno bili na piću, a potom u stanu osumnjičenog, koji je odmah zahtevao da imaju seksualne odnose.

Nakon što ga je odbila, S. E. ju je fizičkom silom naterao na odnose. Oštećena je potom istrčala na ulicu gde joj je dostavljač hrane kog je zaustavila pomogao da pozove policiju i dobije adekvatnu pomoć.

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu odredilo zadržavanje S. E. (42) za krivično delo silovanje.

Takođe, predložilo je i pritvor Višem sudu u Novom Sadu po osnovu da ne pobegne, zbog uticaja na svedoke i da ne ponovi krivično delo.

Kako Nova.rs saznaje, osumnjičeni je bivši političar koji je za vreme demokratske vlasti imao visoke pozicije u gradu, dok mu je rođeni brat i danas visokopozicionirani član SNS i direktor jednog novosadskog javnog preduzeća.

O bratovoj kontroverznoj karijeri već smo pisali i o njemu možete čitati OVDE.

Izvor: Kurir, Nova

Žena u Francuskoj odgrizla jezik silovatelju i donela ga kao dokaz u policijsku stanicu

37 Shares
Share via
Copy link