Balkan Magazin

Oglas za najbolji posao na svetu, pa još i na prelepom Jadranu (FOTO)

vila gabrijela
Foto: Instagram/villa_gabriela_korcula

Zakoračili smo u proleće, pa sada ni leto nije više tako daleko. Vlasnici nekretnina na moru već počinju pripreme za ketnju sezonu, što dokazuje i jedan nesvakidašnji poslovni oglas koji je postavljen na jednoj hrvatskoj platformi za zapošljavanje.

Naime, luksuzna Villa Gabriela zapošljava dve osobe koje će da testiraju sadržaje u samoj vili, zbog pripreme za nadolazeću letnu sezonu. Oglas je nazvan: “Testeri sadržaja u luksuznoj vili”.

Mesto rada je ostrvo Korčula, Hrvatska, a posao bi se obavljao sedam dana.

Sadržaji koje treba testirati:

Kajaci, bicikli, romobili, stoni tenis, stoni fudbal, teretana, biljar, PS4, trambolina, mreža uz more, ljuljaške, ležaljke.

Osim navedenih sadržaja, posao uključuje i proveru čistoće vile, testiranje kompletne funkcionalnost kuhinje (testiranje svih aparata), soba (dušeci, klime, ormari), kupatila, dnevnog boravka, vešeraja i dvorišta.

Takođe, kako se navodi u oglasu za posao, kontroliše se urednost plaže, ocenjuje domaćin (osoba koja dočekuje goste) i recenzira Vila Gabriela.

“Od budućnih zaposlenih se očekuje da rade 8 sati dnevno. Biće smešteni u pomenutoj vili koja se za goste u predsezoni naplaćuje 700 evra po danu, a za navedeni period rada 4.900 evra”, stoji u oglasu.

“Od budućih zaposlenih očekuje se da sugerišu šta bi boravak u luksuznoj vili učinilo još boljim, a osim toga dužni su da naprave kratak video dnevnik svakog dana.”

Idealni kandidati

Idealni kandidati su, kako se navodi, ljudi u dobroj formu, sportskog duha, komunikativni, koji su se susreli sa snimanjem video zapisa.

“Naša vila ima mnogo sadržaja koji je na raspolaganju gostima za vreme njihovog boravka, pa smo zato objavili navedeni oglas kako bismo bili potpuno spremni za novu sezonu”, kažu vlasnici vile. Iz PickJobsa kažu da na platformi ima mnogo atraktivnih i pomalo neobičnih oglasa, a verovatno je razlog tome šarolika baza korisnika, piše poslovni.hr.

Izvor: BIZLife

Iznajmljujem babe za SNS mitinge, skandiranje 500, nošenje zastave 1.000 dinara (FOTO)

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link