Balkan Vesti

„Ne pada nam na pamet zaposliti četnike iz Niša“: Sraman oglas picerije u Samoboru (FOTO)

pica
Foto: Instagram Lockdown Pizza

Poruka jedne picerije u Samoboru, gradu u Zagrebačkoj županiji u Hrvatskoj, puna govora mržnje, širi se društvenim mrežama, prenosi Dnevnik.hr.

Naime, iako mu nedostaje pica majstora, vlasnik jednog tamošnjeg lokala ne želi da zaposli strane radnike, a svoju odluku obrazlaže pogrdnim rečima.

picerija oglas
Foto: Printscreen

On navodi da mu se na oglas javljaju „Pakistanci, Bangladešani i četnici iz Niša“ i dodaje da ne želi grad „nagrditi s tim crnima“. Usput pita da li je „zbog zarade vredno dovlačiti kod nas i našoj deci ostaviti ovakvu gamad da ih teroriše“.

– Normalni radnici su otišli u Irsku, stoji u objavi, koju prenosimo bez intervencija, preuzetu u celosti sa pomenutog portala:

„Kako dodatno nebi nagrdili naš Samobor s tim crnima (zaista ih je previše i grdo ih je vidjeti sa vrećicama punih alkohola, dok idu iz dućana, a domaći i stariji ljudi prelaze na drugu stranu ulice), morati ćemo prilagoditi trenutnim kapacitetima radno vrijeme (…) Isto tako nam ne pada na kraj pameti zaposliti četnika iz Niša, a u prilogu pogledajte situaciju iz Danske, pa prosudite sami dali je zbog zarade vrijedno dovlačiti kod nas i našoj djeci ostaviti ovakvu gamad da ih terorizira!“

„Sad će se naravno javiti udruge za zaštitu majmuna i ostalih životinja, a i sveprisutni Milorad Pupovac, koji će stati u obranu ovih koje ne želimo…“, navodi se, između ostalog, u objavi, koja je u međuvremenu uklonjena s društvenih mreža.

Iz kancelarije gradonačelnice, Petre Škrobot, osudili su takav oblik komunikacije i naglasili da Grad u svakom slučaju „osuđuje svaki oblik netrpeljivosti, diskriminacije i govora mržnje“. Međutim, o daljim akcijama nisu mogli da nagađaju jer je reč, kako kažu, o privatnom vlasniku ugostiteljskog objekta.

Iz policije se još nisu oglasili o tom slučaju.

Izvor: Dnevnik.hr

Srbija i Hrvatska danas čitaju isto pismo: Splićanin objasnio zašto mu fale Srbi

Čitajte Luftiku na Google vestima

Ekipa Luftike

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

62 Shares
Share via
Copy link