Balkan Magazin

Zdravko traži devojku koja će njegovom sinu praviti društvo na moru, da on može na miru da peca

devojka peca
Foto: Duhoviti.com

Kako pomiriti želju za animacijom svoga deteta i istovremeno sebi osigurati miran godišnji odmor? Odgovor na ovo pitanje uskoro će dobiti Zdravko D. iz Osjeka koji je sa svojim 11-godišnjim sinom Karlom na brojnim mestima po gradu postavio oglas u kojemu traži devojku za čuvanje i druženje s njegovim sinom, piše Glas Slavonije.

Iz oglasa je tek vidljivo da je reč o zdravome dečaku kojemu je potrebno društvo za igranje, plivanje i kupanje u moru. Osoba koja se javi na oglas ima plaćen put, smeštaj i hranu, pa i dnevnicu po dogovoru. U oglasu još stoji i to da je put planiran za kraj juna, odnosno početak jula, a na odmoru bi ostali dve nedelje.

Novinaru Glasa Slavonije na telefon se javio Zdravko koji planira letovanje u Promajni pokraj Makarske, a njegov sin Karlo, željan društva, nada se da će se javiti ženska osoba koja će mu praviti društvo.

– Nažalost, supruga nije u prilici da ide sa nama i došli smo na ovu ideju. Iskreno, volim da odem ujutru na pecanje tokom letovanja, volim i da se prošetam na neka mesta gde možda Karlo ne bi volio da ode. A kao i svakom roditelju, i meni je želja da se on lepo provede i obojica smo zaključili da bi bilo super da povedemo osobu koja bi ga animirala – rekao je Zdravko, dodavši da je, u dogovoru s Karlom, odlučio da povede isključivo mlađu žensku osobu koja će, u šali kaže, moći pratiti Karlov tempo skakanja u vodu, kupanja, plivanja i ostalih morskih aktivnosti.

Izvor: zena.blic.rs

Penzioner iz Beograda traži mladu suprugu ni manje ni više nego oglasom na banderi

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1 Share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap