Beograd Magazin

Izdaje ‘samo mladim devojkama’ golubarnik bez plaćanja, ima samo 1 ‘mali’ uslov

golubarnik_stan_beograd
Foto: Privatna arhiva

„Izdajem potkrovlje u kući besplatno, uslov je da ga renovirate“, piše u oglasu koji je postavio izvesni Dragan. E tu leži jedna kvaka. Fotografije su u trenutku postale viralne, a komentari na društvenim mrežama idu iz krajnosti u krajnost.

Potraga za savršenim stanom je mukotrpna i često dosadna. Jedan Dragan je svojim potkrovljem digao Tviter na noge jer svoj stambeni prostor izdaje potpuno besplatno. Međutim, postoji jedna začkoljica.

Potkrovlje u kući je potpuno neopremljeno i zahteva ogromno ulaganje. Kao šlag na tortu, Dragan nudi stan „samo mladim devojkama“ koje će na sebe preuzeti čitav posao.

„Izdajem potkrovlje u kući besplatno samo mladim devojkama. Uslov je da renovirate potkrovlje i za te pare što uradite stanujete besplatno. Samo treba se renovira mala soba, velika soba, dnevna soba, kuhinja, kupatilo i predsoblje“, piše Dragan u oglasu, a onda nastavlja da nabraja šta sve nedostaje.

„Daćete spisak koliko ste para uložili i za tu cenu stanujete, blizu vam je grad 12km, blizu radnja, blizu pekara, mesara, još da kupite sve elemente za dnevnu sobu, veliku sobu, malu sobu i predsoblje i za kupatilo i za kuhinju“, piše u oglasu.

Na fotografijama se jasno vidi u kakvom je stanju potkrovlje. Dakle, na stanarima je „samo“ da isprate sve korake iz oglasa i plate komplet opremanje sprata!

Lik ladno izdaje ovaj stan u Beogradu.

Posted by Dnevna doza slobodnog vremena on Monday, April 26, 2021

Komentari na mrežama idu od sarkastičnih do „pohvalnih“ za čoveka koji je došao na genijalnu ideju – da neko umesto njega uloži nekoliko hiljada evra i sredi mu potkrovlje koje će posle nekog vremena biti samo njegovo.

Iako mnogi misle da je Dragan sarkastičan, mnogi kažu da im je popravio dan ovim oglasom.

Ako ništa drugo, čovek je pokazao da je dobra ideja pola posla, a s obzirom na to da je njegov oglas postao viral – možda se i nađe neko ko bi pristao na ove uslove.

Naravno, morao bi na nekoliko meseci da nađe drugi stan dok se potkrovlje potpuno ne opremi, prenosi „Blic“.

Ne stižete da se izujete kad vas potera? Iznajmite ovaj beogradski stan i rešite muku

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

42 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap