Magazin

Kao klinka zbog nesreće ostala bez zuba, ugradili joj implante, ali ona šeta ulicom bez njih i šalje važnu poruku svetu

zbog-povrede-ostala-bez-zuba

Dvadesetsedmogodišnja Lili Magno iz Lavaleta, Nju Džersi, doživela je nesreću na skejtbordu kada je imala samo 13 godina, što je izazvalo njene dugotrajne probleme sa desnima.

– U srednjoj školi počela sam da imam zubobolju. Odlazak kod zubara otkrio je da mi tkivo desni izjeda jedan od korena zuba zbog prethodne traume i trebalo mi je lečenje kanala korena – objasnila je ona.

– Lečenje kanala korena je pomoglo da se ublaži bol, ali nekoliko godina kasnije, bol se vratio, a zub je morao da bude izvađen i umetnut implantat.

U 2020. godini, sa 24 godine, Lili je počela da oseća jake bolove na još dva zuba. Uprkos tretmanu antibiotikom i naporima za presađivanje kostiju, morala je biti doneta teška odluka.

Izvađena su još dva zuba, a njoj su postavljene proteze jer su joj desni bile previše oštećene za implantate.

– Bila sam tako postiđena i nesigurna kada sam prvi put izgubila zube. Nisam htela nikome da pričam o tome, a kamoli da to emitujem na društvenim mrežama – priseća se Lili.

@lilyymagno

Catfishing ith a bad idea😈

♬ all american b x bad idea right – ✨swiftie_like_me✨

– Mrzela sam svoj osmeh i stigmu oko zuba koji mi nedostaju. Ali onda sam shvatila da nisam sama i jedina koja se ovako oseća. Htela sam da svoju negativnost pretvorim u nešto pozitivno, da se osećam bolje u vezi svog osmeha i pomognem drugima da učine isto, koristila sam svoju platformu da širim novu vrstu pozitivnosti tela.

Uprkos ogromnoj podršci i ljubavi koju je dobila, Lili se i dalje susretala sa negativnim komentarima na društvenim mrežama.

– Standardi lepote nisu stvarni. Svi smo mi ljudi, što znači da smo svi jedinstveno stvoreni – kaže Lili.

Jugoslovenska glumica u 21. godini na vrhuncu slave ostala nepokretna, njena lepota se i danas pamti

Izvor: Kurir.rs

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
51 Shares
Share via
Copy link