Magazin

‘Horor je trajao 3 minuta, siledžija reagovao tek kad sam zapretio policijom’

zemunac ljakson
Printscreen collage

Redakciji N1 javio se Boris Petković koji je u petak bio očevidac incidenta u Zemunu kada je muškarac sa pit bulom napao i povredio ženu koja je šetala psa labradora. Petković, koji se sa svojim psom vidi na snimku incidenta objavljenom na društvenim mrežama, za N1 kaže da je prethodno bezuspešno pokušavao da razdvoji labradora od pit bula, te da je vlasnik pit bula reagovao tek kada mu je zapretio da će pozvati policiju.

Petković ističe da se na snimku kojije osvanuo na društvenim mrežama vide „samo poslednje 44 sekunde horora koji se dogodio“.

Ceo događaj trajao je nešto oko tri minuta, tako da prva dva minuta i nešto malo više uopšte nisu obuhvaćena snimkom. U ta dva minuta ja sam uradio sve što sam mogao u datom momentu“, navodi Petković.

Kaže da je pokušavao da odvoji crnog labradora od pit bula koji ga je napao i ščepao za vrat, ali nije uspeo, jer, kako ističe, da je i dalje vukao labradora, pas bi bio skroz pokidanog vrata, jer ga je pit bul „držao u čeličnom stisku“.

– Onda sam pustio labradora i obratio se nasilniku sa snimka i rekao mu da razdvoji pse ili ću pozvati policiju. Na snimku se vidi momenat kad je ovaj divljak razdvojio pse, šutnuo labradora, i u tom trenutku ja zovem labradora da krene sa mnom kako bih ga odveo i odvojio što dalje, da ga pit bul opet ne bi dohvatio i dovršio ono što je započeo –  naglašava Petković.

Otežavajuća okolnost je, kako dodaje, bila ta što je sa sobom šetao svog psa, i nije imao gde da ga skloni kako bi učinio nešto više.

– Tokom celog događaja ljudi su samo prolazili, bez da su zastali ili upitali treba li nekakva pomoć. O radnicima sa pumpe koja se nalazi prekoputa i njihovom objašnjenju da ne smeju da napuštaju svoje radno mesto ne želim ni da trošim reči – zaključuje on.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Podsetimo, policija je juče uhapsila muškarca koji je u petak u Zemunu napao i povredio ženu koja je šetala psa.

Hapšenje je usledilo nakon što se društvenim mrežama proširio uznemirjući snimak tog incidenta.

Tukao ženu i psa pa dobio pravo na ekskluzivnu izjavu: Bilo je u afektu

173 Shares
173 Shares
Share via
Copy link