Magazin

‘Junačina’ pretukao ženu i šutirao psa na ulici, svedoci nemo gledali (VIDEO)

zemunac ljakson
Printscreen collage

Užasavajući video snimak iz Zemuna objavljen je na internetu i ubrzo je zgrozio sve one koji su imali prilike da ga pogledaju.

Snimak otkriva nepoznatog muškarca kako udara i bije ženu i njenog psa usred bela dana u jednoj od zemunskih ulica. Na samom početku snimka vidi se devojka koja sedeći na trotoaru pokušava da razdvoji svog i psa čoveka koji ju je kasnije udarao.

Muškarac se vidno iznervirao zbog tuče pasa i tada počinje da šutira prvo životinju, a nakon toga i da udara ženu koja leži na podu i drži njegovog psa.

– Ne vuci mog psa, ne vuci mog psa! Gde ti je povodac – urlao je na devojku razbesneli Zemunac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Kada su se životinje umirile, podivljao je muškarac sa snimka koji još nekoliko puta udara i snažno odguruje omalenu žensku osobu.

Porazna je činjenica da niko nije reagovao, niti osoba koja je načinila snimak, niti mladić koji se pojavljuje na licu mesta sa svojim psom, ali odlučuje da se ne meša u maltretiranje već poziva psa koji nema povodac kako bi predupredio novu tuču između pasa.

Veliki broj negativnih komentara neće rešiti problem agresije u srpskom društvu, a ovakvo iživljavanje nad slabijim od sebe, a naročito prebijanje jedne devojke od strane dvometraša, sramota je koju će “junak” još dugo nositi na svojim leđima. Pre sramote bilo bi poželjno da policija uradi svoj deo posla.

Objavljen snimak brutalnog prebijanja načelnika Interpola u Beogradu (VIDEO)

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

529 Shares
529 Shares
Share via
Copy link