Magazin

Tužilaštvo naložilo obdukciju doktorke Violete, traže se i toksikološki nalazi

lekarka-samoubistvo

Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je obdukciju tela doktorke Violete S. A. (50), koja je, prema prvim saznanjima, sebi oduzela život zarivši dva puta nož u srce. Tužilaštvo traži da se uradi i toksikološki nalaz, kako bi se utvrdilo da li je doktorka uoči samoubistva konzumirala neke lekove ili alkohol, pišu Novosti.

Vest o smrti poznatog plastičnog hirurga uznemirila je njene najbliže i poznanike, posebno zbog načina na koji je digla ruku na sebe.

Tek kad su se zabrinuli što Violeta dugo ne izlazi iz kupatila, njen suprug i sin provalili su vrata i zatekli je mrtvu.

Doktorka je bila vlasnica poznate privatne bolnice i priznati stručnjak u oblasti plastične i rekonstruktivne hirurgije, kojom se bavila 20 godina.

Njeno telo pronađeno je u nedelju u kupatilu porodičnog stana u Ulici kralja Milutina 63 u Beogradu.

Samoubistvo čuvene doktorke, u čijoj ordinaciji su se ulepšavale mnoge ličnosti srpskog džet-seta, izazvalo je nevericu i šok, jer je za mnoge bila oličenje zadovoljne i uspešne žene, koja je uz to bila veliki stručnjak u svojoj profesiji.

Mnogi koji su je poznavali oprostili su se od nje porukama na društvenim mrežama i objavljivanjem zajedničkih fotografija.

Za nju su pacijenti bili deo porodice: Ko je bila doktorka koja je izvršila samoubistvo?

16 Shares
Share via
Copy link