hipster-brada-brend
blackbeard
Lifestyle

Novosadski studenti medicine posvećeni nezi brade

Novosadski studenti medicine, Srđan i Dragana, inače momak i devojka, pokrenuli su novi brend Blackbeard, koji obuhvata proizvode za negu brade. Za sada imaju u ponudi 3 različita ulja za negu brade, ali planiraju da ubace i proizvode kao što su balm, vosak za brkove, sapun, majice…

brend-nega-muska
blackbeard

– Na ideju sam došao ja, jer nosim bradu već dve godine. Prvo sam istraživo o tome kako pravilno da se neguje brada i o samim proizvodima za negu brade, pa sam onda pročitao sve što mogu o tome kako se prave ti proizvodi, o sastojcima i generalno o svemu vezano na tu temu. Zatim sam došao na ideju da pokrenem brend koji bi i drugim bradonjama ponudio kvaitetne proizvode bazirane na isključivo prirodnim sastojcima. I tako je sve krenulo. Onda se u to uključila moja devojka Dragana, a postoji tu još nekoliko ljudi koji pomažu po potrebi, ali devojka i ja najviše stojimo iza ovoga. No sigurno će se tim proširiti vremenom, kako se cela ova priča bude razvijala – kaže student medicine Srđan Savić.

Svi sastojci su isključivo prirodni i ne koriste ništa što nije prirodno, nema nikakvih veštačkih dodataka. Ovaj neobičan par je više meseci radio na uljima kako bi kvalitet i forumulu to jest recept doveli do savršenstva. Krajem marta su krenuli sa prodajom ulja, a sada trenutno rade na balmu, koji će uskoro takođe biti dostupan, kao i još neki proizvodi.

brada-brend-nega
blackbeard

– Što se tiče samog brenda namenjen je svim bradonjama, ne samo hipsterima. Ono što je nama prvenstveni cilj je da svim bradonjama ponudimo kvalitetne proizvode, bazirane na isključivo prirodnim sastojcima koji će se brinuti o njihovoj bradi na najbolji mogući način – objašnjava Srđan.

Od pre nekoliko dana su napravili i saradnju sa Valhalla Beard Combs brendom iz Kragujevca, koji se bave izradom ručno pravljenih drvenih češljeva za bradu. Sad imaju u ponudi zajednički set, tri ulja i njihov češalj, gde kupci mogu da biraju između tri različite gravure na češlju sa motivima iz vikinške mitologije.

brend-ulje-brada
blackbeard

– Što se tiče utiska kupaca za sada su svi bili zadovoljni, pre svega su zadovoljni sa kvalitetom, ali im se jako dopada i naša drvena ambalaža. Inače proizvodi mogu da se poruče preko naše facebook stranice – ističe Srđan.

Što se tiče cena ulje od 10 ml je 500, a set od tri ulja 1.200 dinara, a zajednički set sa Valhalla češljem i naša tri ulja je 2.200 dinara.

Više o hipsterskoj vodi sa mentom

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...
Marina Mandadžić

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

1 Comment

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share