Magazin Novi Sad

Novosađanka uhvatila mladića kako sedi u njenom autu, svi su mislili da je lopov, sada je otkrivena bolna pozadina priče

novosadjanka-uhvatila-mladica-kako-sedi-u-autu

Pozadina priče o mladiću koga je Novosađanka zatekla kako sedi za volanom njenih kola i za koga se u prvi u prvi mah zaključuje da je lopov, potpuno je drugačija od onog što se u prvi mah mislilo.

Nakon što je pomenuti snimak ugledao svetlost dana, na mrežama se pojavila informacija da se za ovim mladićem traga, da je on nestao dan ranije, objavljeno je njegovo ime i prezime kao i to da ima 17 godina.

– Nestao je u noći između 21. i 22. marta na Rotkvariji, nestanak je prijavljen policiji. Nije lopov, ne ume da vozi. Verovatno je ušao u kola da se ugreje. Ne oseća se dobro. Ako ga neko vidi, neka ga zadrži i javi najbližoj stanici policije – glasio je apel objavljen uz njegovu fotografiju i broj telefona.

Ubrzo se pojavila informacija da je taj mladić nekoliko dana boravio u podrumu jedne zgrade na Telepu u Vardarskoj ulici, te da je sinoć (nakon incidenta sa kolima) zapalio karton da se ugreje i tako izazvao i požar, piše Blic.

– Nažalost, ispalo je loše pa je bosonog pobegao prema Bulevaru Evrope. Policija je bila, pokupila njegove stvari – navodi se u odgovoru na prvobitnu informaciju.

Dodaje se još i to da je mladić delovao loše i da nimalo nije bio nasilan, pa je i tom prilikom upućen apel da mu se pomogne ukoliko ga neko vidi.

Sam zamolio da se pozove policija

Kako “Blic” nezvanično saznaje, policiji je prijavljen nestanak ovog momka.

– Oko 3 ujutru je policija pozvana u jednu prodavnicu gde je zatečen, a službenici su ga odveli kod oca – navodi izvor “Blica”.

To potvrđuje i objava jedne Novosađanke koja kaže kako joj je u toku noći taj momak došao u radnju i zamolio je da zove policiju, što je i uradila.

– Pustila sam ga da se ugreje, pošto je bio promrzao, šetao je bos. Policija je ubrzo došla i odvela ga – opisala je situaciju Novosađanka.

Podsetimo, juče je na društvenim mrežama osvanuo snimak kako je devojka usred bela dana, na parkingu na Trgu galerija ugledala mladića u svom automobilu. Ona je prišla sa uključenom kamerom i snimila čitav događaj, a nije se libila da mu priđe i upita ga šta radi u njenom automobilu.

Iako je ova situacija delovala tragikomično zbog vidne zbunjenosti mladića, snalažljivosti devojke i nepoznavanja pozadine celog slučaja, danas je utisak sasvim drugačiji.

Četiri Novosađanke pastu u Veneciji platile 14.000 dinara, tu je i “skriveni trošak”

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link