Magazin Novi Sad

Novosađanin uhapšen zbog tvita o Vučiću?

Doktor ekonomije i teologije Đuro Trkulja, koji je i bivši diplomata pri UN, priveden je u utorak u Novom Sadu. Prema rečima njegove supruge Vesne Roknić, Trkulja je privreden zbog tvita u kome spominje predsednik Srbije Aleksandra Vučića, javlja 021.

Vesna Roknić dodaje da se Trkulja tereti za ugrožavanje sigurnosti i za danas prepodne je najavljeno njegovo saslušanje pred tužiocem u Beogradu.

Ispričala je da su specijalci dok su oni bili odsutni, upala u njihov dom, sve ispreturali, sačekali bračni par ispred zgrade i privela Trkulju. Tada im je rečeno da je to zbog tvitova.

Vesna Roknić priča da njen muž na društvenoj mreži piše obične poruke koje pišu i drugi građani, među kojima su i oni koji pokazuju nezadovoljstvo sadašnjim stanjem u zemlji.

„Radi se o tvitu nekog opšteg sadržaja, nezadovoljstva, da nema posla, da narod odlazi iz zemlje, da ćemo ostati i bez lekara. To su činjenice koje je napisao. Nije to ništa posebno, to su stvari koje svi komentarišu“, navela je Vesna Roknić za 021.rs.

Supruga ovog Novosađanina se nada da će biti oslobođen.

Top 10 karikatura Aleksandra Vučića

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

138 Shares
138 Shares
Share via
Copy link