Balkan Magazin

Đe su patike?! Novljani optužili Srbina za krađu, pa ga brutalno mučili u stanu

herceg-novi

Osnovni sud u Herceg Novom potvrdio je optužnicu protiv D.T.P. i M.P. iz tog grada zbog sumnje da su mučili i naneli teške telesne povrede državljaninu Srbije V.S.

Prema navodima optužnice, oni su optuženi da su 4. avgusta pozvali V.S. u svoj stan kako bi im izvodio keramičke radove i radio na renoviranju stana, piše CDM.

Kada je državljanin Srbije došao u 10 časova, M.P. ga je nepoznatim predmetom udario u predelu potiljka, od kojeg udarca je V.S. izgubio svest.

Nakon toga su mu vezali ruke iza leđa kanapom i polivali vodom dok se nije osvestio, da bi ga zatim pitali da li im je on ukrao patike, što je V.S. negirao.

“Okrivljena P.T ga je drvenom oklagijom više puta udarila u predelu glave i tela govoreći mu: “đe su patike, ko je uzeo patike, isjeći ću te na komade i baciću te u kese iza M da te ribe pojedu”, ističe se u optužnici.

Od udaraca se oklagija polomila, ali to, dodaje se, nije ih sprečilo da državljanina Srbije delom polomljene oklagije udaraju po glavi i tijelu.

Zatim su ga, ističe se u optužnici, udarali daskom za sečenje mesa, koja se takođe od udaraca polomila, da bi ga zatim zajedno udarali po glavi i telu teleskopskom šipkom za krečenje i metalnom lajsnom, ne dozvoljavajući mu da izađe iz stana.

Zatim su mu stavili u usta krpu kako ne bi mogao da doziva pomoć i pretili nožem da će ga ubiti ako bude zvao u pomoć i tako ga držali u stanu do dolaska policije.

Međutim, dodaje se, oni policiji nisu hteli da otvore vrata, zbog čega su policajci, postupajući po naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Herceg Novom, istog dana u 20,15 časova upotrebom podobnih sredstava nasilno otvorili vrata, ušli u stan i oslobodili državljanina Srbije, koji je u ovom zlostavljanu zadobio teške telesne povrede.

Novosađanka uhapšena u Budvi, mamila decu u automobil

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

82 Shares
Share via
Copy link