Magazin Srbija

Novinari pljuvali po Đokoviću dok su kamere kao bile isključene (VIDEO)

Foto: Printskrin

Novinari australijskog “Kanala 7” opleli  su po Novaku Đokoviću dok navodno kamere nisu bile uključene. Dvoje kolega su u minut do uključenja Novaka ocrnili, nazvali seljakom i kretenom.

Psi laju, karavani prolaze, a tako i mišljenja ova dva vrsna novinara koji najboljeg tenisera svih vremena nazivaju kretenom.

Da li ovo dvoje zaista nisu znali da je kamera uključena ili je ovo još jedan vid propagande protiv Novaka, u krajnjem slučaju nije ni važno.

– Kako god gledaš na sve ovo, Novak Đoković je lažljivi podli seronja. Žalosno je što ga drugi podržavaju. Ići napolje, a znaš da si pozitivan… Mislim da čak nije ni bio pozitivan. I posle toga je otišao u Španiju. Pao je preko svojih laži. Mislim da će se na kraju izvući sa svime – govorili su novinari.

– Većina ljudi misli da je on seljačina i kreten, a komentariše da li su bili pravedni prema njemu. To je problem, zar ne? Mislim da se ništa nije dobilo time što je poslat u imigracioni hotel. Opravdavaju se pred ljudima koji su bili u istom avionu kao on. Njegov život nije fer, neki lete prvom klasom, a neki – završili su laganu pljuvačinu pred uključenje novinari „Kanala 7”.

Omraženi britanski voditelj vređao Novaka, nazvao ga jadnikom, potkačio i Dijanu Đoković

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

69 Shares
Share via
Copy link