Ljubimci Novi Sad

U aprilu 2021. udomljeno je najviše novosadskih lutalica ikada, a možemo mi to i bolje

beti bas
Foto: Printskrin/Instagram

Prihvatlište JKP Zoohigijena i veterina Novi Sad na svom Jutjub kanalu objavljuje kratke video klipove u kojima su glavni glumci psi, privremeni stanari prihvatilišta. Prošlog meseca je udomljeno 24 psa a ukoliko ste u potrazi za najboljim krznenim prijateljem u prihvatilištu čeka još mnogo njuškica kojima je potreban dom.

Prihvatilište je podeljeno na sektore u kojima su smeštneni psi koji su spremni za udomljavanje i koji su prošli veterinarske preglede, odvojeno su psi koji su tek pristigli sa ulice, a postoji i deo za pse koji su prošli kastraciju ili neku drugu intervenciju i tu provode oporavak.

Istrčavalište će uskoro biti pregrađeno na 5 manjih celina kako bi moglo više osoba da boravi u istom trenutku sa psima, rekao je Milan Kvrgić, šef prihvatlišta JKP Zoohigijena i veterina Novi Sad na Jutjub kanalu ovog prihvtailišta.

Ideja je da jednom nedeljno na svom kanalu predstavljaju pse koji traže svoj novi dom.

Na Facebook stranci objavili su sjajan podatak da je u aprilu ove godine udomljeno 24 psa.

“Svečano objavljujemo da je u mesecu aprilu 2021. godine broj udomljenih pasa: 24 psa, što predstavlja rekordan broj po jednom mesecu do sada. Hvala svima koji nas podržavate u tome i aktivno učestvujete u promociji udomljavanja zajedno sa nama. Svi zajedno doprinosimo tome da svim našim ljubimcima iz Prihvatilišta pronađemo trajni dom i ljubav porodice.”

Pas koji je voleo tramvaje: Ima svoje mesto kraj prozora i uvek ulazi i izlazi na istoj stanici

OGLAS

66 Shares
Share via
Copy link