Dogadjaji Magazin Manifestacije Novi Sad Vesti Novi Sad

Novi Sad u 2017. godinu ulazi uz najveću muzičku zvezdu Balkana

Novosađani će Novu 2017. godinu dočekati uz najveću muzičku zvezdu ovih prostora Zdravka Čolića. Prema još uvek nezvaničnim informacijama, Čola će biti glavna zvezda novosadskog dočeka.

PROGRAM I SATNICA

Naravno, uz popularnog pevača nastupiće i drugi, a spektakl je zagarantovan. Zvaničnu potvrdu ovih informacija očekujemo narednih dana, kada ćemo objaviti i celokupan program dočeka.

zdravko-colic
Zdravko Čolić Čola na Trgu slobode u Novom Sadu / Nova godina 2017

Uz dvosatni koncert popularnog pevača, Novosađani sasvim izvesno mogu očekivati i spektakularan vatromet, ali i tradicionalan ponoćni valcer.

ZDRAVKO ČOLIĆ

Da podsetimo, Novosađani su sa Zdravkom Čolićem na Trgu slobode dočekali i 2008. godinu, a popularni pevač je ponoćni valcer otplesao sa tadašnjom gradonačelnicom Novog Sada Majom Gojković. Zvezde dočeka 2016. godine u Novom Sadu bili su Van Gogh i Love Hunters.

Zdravko Čolić Čola je steko popularnost početkom sedamdesetih, a njegov prvi hit, pesma Kemala Montena, “Sinoć nisi bila tu” snimljena je 1972. Do raspada Jugoslavije, 1992, njegove ploče i kasete su prodate u više od 20 miliona primeraka.

Potražite još dešavanja u Novom Sadu

Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


1.3K Shares
1.3K Shares
Share via
Copy link