docek-nova-godina-2019-novi-sad-izvodjaci
Doček na Trgu slobode u Novom Sadu

Novosađani će Novu 2017. godinu dočekati uz najveću muzičku zvezdu ovih prostora Zdravka Čolića. Prema još uvek nezvaničnim informacijama, Čola će biti glavna zvezda novosadskog dočeka.

PROGRAM I SATNICA

Naravno, uz popularnog pevača nastupiće i drugi, a spektakl je zagarantovan. Zvaničnu potvrdu ovih informacija očekujemo narednih dana, kada ćemo objaviti i celokupan program dočeka.

zdravko-colic
Zdravko Čolić Čola na Trgu slobode u Novom Sadu / Nova godina 2017

Uz dvosatni koncert popularnog pevača, Novosađani sasvim izvesno mogu očekivati i spektakularan vatromet, ali i tradicionalan ponoćni valcer.

ZDRAVKO ČOLIĆ

Da podsetimo, Novosađani su sa Zdravkom Čolićem na Trgu slobode dočekali i 2008. godinu, a popularni pevač je ponoćni valcer otplesao sa tadašnjom gradonačelnicom Novog Sada Majom Gojković. Zvezde dočeka 2016. godine u Novom Sadu bili su Van Gogh i Love Hunters.

Zdravko Čolić Čola je steko popularnost početkom sedamdesetih, a njegov prvi hit, pesma Kemala Montena, “Sinoć nisi bila tu” snimljena je 1972. Do raspada Jugoslavije, 1992, njegove ploče i kasete su prodate u više od 20 miliona primeraka.

Potražite još dešavanja u Novom Sadu

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here