Magazin Novi Sad

Nestvarna scena u Novom Sadu: Bacao se pred vozilo da bi iscenirao nezgodu (VIDEO)

novi-sad-pesacki-iscenirana
Printscreen/Instagram/192_rs

Iako dajete sve od sebe da vozite odgovorno i pažljivo, pametno je znati šta da radite u slučaju da vam se dogodi saobraćajna nezgoda ili dođe do incidenta. Primera radi, ako na vaš automobil u toku vožnje nasrne pešak, padovi mogu biti veoma zastrašujući a vi možete biti žrtva.

Nakon sudara, osoba može da oseti širok spektar emocija – šok, strah, nervozu, krivicu ili bes – sve su normalne.

Ipak, u ovom slučaju, udahnite nekoliko puta duboko ili izbrojte do 10 da biste se smirili.

Što ste smireniji, bićete spremniji da se nosite sa ‘sudarom’ emocija kada pogledate urnebesnu a istovremeno i vrlo žalosnu scenu sa ulica Novog Sada koja potvrđuje da i pešaci mogu da ‘napadnu’ vaš automobil, ali i ne samo to.

U nameri da izazove saobraćajnu nesreću, za sada nepoznati muškarac, pretrčao je preko pešačkog prelaza na Bulevaru Kralja Petra i napravio takozvanu golmansku paradu poput čuvenog Ikera Kasiljasa u najboljim danima.

Kada je shvatio da ga je vozač automobila na vreme uočio i zastao, a da pokušaj očiglednog izazivanja teške saobraćajne nezgode nije uspeo – čovek se odlučio na radikalniji potez, te se bez krila otisnuo u let i završio na haubi automobila.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 192.RS (@192_rs)

Međutim, nije znao da sve snima kamera za snimanje vožnje. Snimak je potpuno nadrealnog karaktera, a šta se dogodilo sa ovim mladim čovekom može se samo spekulisati.

Govor tela, iskolačene oči unezverenog pogleda, teturanje nakon “sudara”, nominuju ga za oskara uz neminovnu prijavu koja sleduje – i/ili je (samo) bio pod uticajem alkohola i drugih supstanci pa ‘nije znao šta (ga) radi’.

Bilo kako bilo, očajnički potezi u kojima se oslikava šizofrenija društva u kojem živimo mogu biti i uglavnom to i jesu – vapaj za pomoć.

Iza svega se često kriju očajnički krici bespomoćnosti koje niko nije čuo a ovo je svakako mogao biti, ali i može biti uvod u tragediju.

Sreća je što se neverovatan događaj odigrao na pešačkom prelazu gde se auta po pravilu kreću polako i usporavaju.

Stoga, ovom prilikom šaljemo i apel svim nadležnima da hitno reaguju.

Bizarno porodično nasilje u Beogradu, deda izujedao babu po grudima

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
662 Shares
662 Shares
Share via
Copy link