Novi Sad Vesti

Oglasio se momak kojeg je Kontić zverski pretukao u Novom Sadu

Miljan Mandić (28), momak kojeg je Ivan Kontić zverski prebio u avgustu u Novom Sadu, dao je prvi iskaz u Višem tužilaštvu u kojem je, navodno, rekao da ne zna zašto ga je pomenuti nasilnik tukao i da ga poznaje samo površno, kao druga svog brata.

“Kontića znam kao prijatelja moga brata i ne znam zašto me je napao. Sve ste i sami videli na snimku”.

Mandića je, kako se navodi, 24. avgusta pretukao Ivan Kontić (30), koji je nakon batina pobegao u Crnu Goru u kojoj je uhapšen u oktobru i čeka izručenje u Srbiju.

Mandić je takođe izjavio da je sedeo u jednom kafiću sa prijateljem kada ga je pozvao Kontić. Tačnije, kako kaže, Kontić se pojavio na vratima kafića, pokucao na njih i pozvao ga da izađe napolje.

“Tada sam izašao napolje i on me je udario. Ostalo ste sve sami videli”, kaže Mandić, a prenosi Nova.

Saslušano je još nekoliko svedoka.

Podsetimo, 24. avgusta ove godine, ispred lokala u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu, Kontić je napao Miljana. Tukao ga je dok je ovaj ležao na zemlji bez svesti. Potom ga je uzeo za ruke i počeo da ih lomi.

Nestao je odmah nakon batina, a uhapšen je u Crnoj Gori po poternici iz Srbije u naselju Zabjelo. Na saslušanju pred sudijom u Podgorici je izjavio da je saglasan da po skraćenoj proceduri bude izručen Srbiji.

Kontić je i dalje u ekstradicionom pritvoru.

U Novom Sadu zapaljen Mercedes vlasnika Maxbeta nakon hapšenja batinaša iz Jevrejske ulice

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link