Novi Sad

U Novom Sadu zapaljen Mercedes vlasnika Maxbeta nakon hapšenja batinaša iz Jevrejske ulice

Ispred kladionice ’’Maxbet’’ u Kisačkoj ulici u Novom Sadu, sinoć oko jedan sat nakon ponoći izgoreo je “mercedes” beogradskih tablica, a kako nezvanično saznaje ’’Blic’’ vozilo pripada jednom od vlasnika pomenute firme.

Zanimljivo je da je automobil koji je registrovan ili na firmu ili na vlasnika ’’Maxbeta’’ izgoreo nepunih 24 sata nakon hapšenja Ivana Kontića (35) u Crnoj Gori koji se tereti da je zverski pretukao M.M. (28) u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu ispred kladionice koja pripada pomenutoj firmi.

Zahvaljujući brzoj reakciji vatrogasaca požar u kome nije bilo povređenih je ugašen, a materijalna šteta na vozilu je velika jer je izgoreo ceo motorni deo. U novosadskoj policiji kažu za ’’Blic’’ da su po prijavi intervenisali oko 1.20 sati nakon ponoći.

– Na mestu incidenta je obavljen uviđaj i obavešteno je nadležno javno tužilaštvo a daljom istragom biće utvrđeno u čijem je vlasništvu automobil i kako je došlo do požara – kratko nam je rečeno u policiji.

Podsetimo, Kontić je uhapšen juče u Podgorici na osnovu Interpolove međunarodne poternice a do 24. septembra kada se dogodio incident za koji se sumnjiči radio je kao jedan od direktora firme koja posluje u sklopu ’’Maxbeta’’.

Pročitajte sve o sumnjivoj transakciji vlasništva Maxbet kladionica

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

komentar

Klikni da objaviš komentar

152 Shares
152 Shares
Share via
Copy link