Magazin Novi Sad

Novosadski komunalci roštiljali u sedištu službe za vreme policijskog časa (VIDEO)

Pripadnici novosadske komunalne milicije danas oko 12 časova pravili su roštilj u dvorištu objekta u kojem se nalazi sedište ove službe, javlja 021.rs.

Osim što su pravili roštilj, pripadnici komunalne milicije su, kako se uverio reporter 021.rs, puštali i muziku iz jednog patrolnog automobila i to se i te kako čulo u okolini.

Roštiljanje su izveli u dvorištu Uprave za inspekcijske poslove Novog Sada na Bulevaru oslobođenja, neposredno pored stadiona “Karađorđe”.

Koliko su novinari 021.rs uspeli da primete, bilo je prisutno bar desetak pripadnika ove jedinice.

Dok su novinari posmatrali šta rade u dvorištu, ovoj grupi pripadnika komunalne policije se pridružila i jedna patrola koja je došla sa terena.

Pomenimo da su milicionere koji bi trebalo da patroliraju Novim Sadom i kontrolišu koliko se poštuju zakoni tokom vanrednog stanja i policijskog časa koji je počeo juče, 30. aprila u 18 časova i traje do sutra, 2. maja u 5 časova, u pravljenju roštilja videli i penzioneri koji su šetali ovim delom Bulevara oslobođenja.

Nekoliko starijih građana koji su reporterima 021.rs skrenuli pažnju na to šta se dešava u dvorištu gde je komunalna milicija, smatraju da je “sramota da se tako ponašaju pripadnici službe koja bi trebalo da brine o bezbednosti građana, posebno 1. maja kada većina ne može napolje zbog policijskog časa i mora da propusti tradicionalno roštiljanje u prirodi zbog mera uvedenih usled epidemije virusa korona”.

Policija je nužno zlo, a komunalna policija suvišno zlo (VIDEO)

212 Shares
212 Shares
Share via
Copy link