Novi Sad Vesti

Suluda scena: Novosadski klinci istrčavali na bulevar da „pozdrave“ i usnime lambordžini (VIDEO)

lamborghini 2
Foto: Printscreen

Reč je o sportskom automobilu sličnom onom o kojem su mediji nedavno pisali u slučaju sina Vučićevog kuma Petra Panića Pane, Uroša Panića, momka koji se snimao tokom bahate vožnje po Beogradu vređajući i prozivajući policiju bez strahopoštovanja da će zbog takvog ponašanja snositi neke ozbiljnije posledice.

Sada se pojavio novi snimak laborginija, ali ovoga puta u Novom Sadu i nije poznato ko se nalazio za volanom ovog luksuznog automobila.

Naime, na najprometnijem i najvećem novosadskom bulevaru desetak omladinaca istrčalo je na i oko kolovoza snimajući kamerama i mobilnim telefonima prolazak vozila vrednosti od nekoliko stotina hiljada evra.

Na snimku se čuju i sirene kao upozorenje klincima da se sklone sa puta, nakon čega je vozač ubrzao dodavši gas i otišao u nepoznatom pravcu.

Na mrežama se uz snimak pojavio i opis, kao i više komentara koji sa čuđenjem komentarišu situaciju sa novosadskog bulevara.

„Da li ova deca imaju roditelje? Na najprometnijem i najvećem bulevaru u Novom Sadu, iskaču pred vozila u punoj brzini da slikaju Lamborgini, da li treba da se desi tragedija i da deca izginu zbog neke zvezde ili dobrog automobila da bi se reagovalo i sprečilo ovakvo ponašanje. Ko je ovde odgovoran?“, piše u opisu snimka koji je objavljen na Instagram nalogu 192.rs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Bahato Vučićevo kumče u dosijeu ima 84 saobraćajna prekršaja pre nego što mu je oduzet „Lambordžini“

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

15 Shares
Share via
Copy link