Magazin Srbija

Policija mu je oduzela automobil, pa kroz Novi Pazar ide na konju

Novopazarac čiji identitet za sada nije poznat, jahao je na konju po centru grada iz protesta što su mu pripadnici Žandrmerije zaplenili automobil.

“Jahač” je navodno “bezbedonosno intresantno lice”, a automobil mu je zaplenjen tokom vanredne policijske akcije, koja je usledila nakon serije oružanih obračuna u tom gradu, piše Sandžak live.

Zasad nije poznato ko je muškarac na konju, a njegova pojava je izavala veliku pažnju građana koji su ga i fotografisali.

Navodno, na teritoriji Novog Pazara u toku je policijska akcija, nakon što je ovaj grad potreslo niz incidenata i pucnjava. Zbog toga je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin pre nedelju dana naredio pojačano prisustvo policije i Žandarmerije.

Prisustvo većeg broja policajaca i žandarmerije, bilo je vidljivo već prvog dana, kada su zaustavljali automobile i pretresali prtljažnike.

Vulin je prošlog četvrtka obišao PU Novi Pazar, kada je razgovarao sa načelnikom i rukovodiocima PU Novi Pazar o situaciji u tom gradu.

U saopštenju MUP-a, navodilo se da je ministar Vulin rekao da „građani Novog Pazara ne zaslužuju da žive u gradu u kome se ubija, u kome možete nekažnjeno da nosite oružje, da pucate, u kome možete da kršite zakon.

Novopazarci pokrenuli peticiju da se Vučiću ukine titula počasnog građanina, ne zaboravljaju mu pretnje o likvidacijama muslimana

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
74 Shares
Share via
Copy link