Zoran Radlovački je pekar rodom iz Srpskog Itebeja, kraj Zrenjanina. Radi kao glavni pekar u Novakovom restoranu u Beogradu i zna tajnu omiljenog hleba slavnog srpskog tenisera.
Novakov način ishrane intrigira sve sportiste širom sveta. Izbacio je iz ishrane meso i gluten, prodisao i počeo da podiže pehare. Redom, skoro svaki.
Da hleb može biti i bezglutenski, pa čak i omiljeni Novaku Đokoviću, najbolje zna njegov pekar, koji je, kada su Nole i Jelena u Srbiji, koncentrisan samo na spremanje hleba i grickalica za njih. Posebnih, bezglutenskih, koji odgovaraju njihovom načinu ishrane.
Zoranova karijera traje skoro dve i po decenije, a zahvaljujući kreativnosti i veštim rukama radio je u elitnim mestima kao što je Crown Plaza. Poziv da postane glavni pekar restorana Novak nije mogao da odbije. Osmislio je, pomenimo i taj važan podatak, hleb od itebejskih šljiva, koji je postao pravi hit.
Jednom prilikom Radlovački je otkrio recept za hleb bez glutena, specijalitet koji Đoković najčešće poručuje od njega. Lak je za pripremu, a zdrav. Samo pratite uputstva sa snimka.
Izvor: I Love Zrenjanin
Dodaj komentar