Magazin Srbija

Nole ulaže 20 miliona € u izgradnju luksuznog hotelskog kompleksa na Goču

novak-djokovic
FOTO: TANJUG/AP

Poznato je da je Novak Đoković veliki ljubitelj zdravog života i prirode, ali i da ima osećaj za biznis.

Potencijal prelepog kraja oko Vrnjačke Banje porodica Đoković je odlučila da iskoristi, gradnjom luksuznog hotela na Goču, kao i eventualne gondole do vrha planine.

Kako najavljuje predsednik opštine Vrnjačka Banja, Boban Đurović, ako sve bude teklo po planu, gradnja će početi u decembru ove godine.

“Đokovići su za tu namenu kupili zemljište od 1,17 hektara na toj planini. Prema procenama, Đokoviće će izgradnja luksuznog hotela sa apartmanskim naseljem i svim pratećim sadržajima koštati oko 20 miliona evra”, izjavio je Đurović, a stoji na sajtu opštine, prenosi 021.rs.

On je pojasnio da će se kompleks prostirati na 25.000 kvadratnih metara.

– Za Vrnjačku Banju je od neprocenjivog značaja to što će u svojoj ponudi imati najpoznatiji srpski brend, a to je Novak Đoković – naglasio je predsednik te opštine.

On je naveo da je najbolji svetski teniser zainteresovan i za kupovinu zemljišta na vrnjačkoj strani planine Goč, gde želi da gradi vikend-naselje sa atraktivnim sportsko-rekreativnim i turističkim sadržajima.

– Plan je da uz vikend-naselje budu izgrađeni sportski tereni, spa i velnes centar, bazeni, teretana, restoran i brojni prateći sadržaji – kazao je Đurović.

Osim toga, dodao je Đurović, “Đoković je pokazao interesovanje i za projekat izgradnje panoramske gondole, od centra Vrnjačke Banje do vrha Goča”.

Novak Đoković je 14. jula ove godine, na Dan opštine Vrnjačka Banja, nagrađen Poveljom, najvišim priznanjem te opštine.

Izvor: 021.rs

Vučić u ekstazi srdačno grli Đokovića, Srbi mute šećera i vode (FOTO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

48 Shares
Share via
Copy link