Film Vesti

Đokovićeva australijska drama biće pretočena u Netflixov dokumentarac

djokovic-australia-protest
Foto: William West/AFP

Nezavidna situacija i australijska drama u kojoj se našao Novak Đoković proteklih desetak dana biće ekranizovana u formi dokumentarne serije na Netfliksu, navodi „Sportsmejl“, a prenose srpski mediji.

Prema njihovim saznanjima, filmska ekipa već je u Australiji i ima bombastične snimke čitavog skandala.

Kako dodaju iz pomenute produkcijske kuće, dokumentarna serija biće po uzoru na dokumentarac o Formuli 1 „Drive to Survive“.

Seriju će raditi londonski Box to Box film, dok će režiser biti upravo čovek koji je bio iza projekta „Drive to Survive“ – Džejms Gej Rivs.

„Dejli Mejl“ i „Sportsmejl“ navode u saznanjima da će dokumentarna serija imati nekoliko epizoda.

„Prema našim informacijama, snimatelji su već tamo i prate fijasko koji se događa sa svetskim brojem jedan. Oni će pratiti Novaka, imaće pristup i zabranjenim delovima poput svlačionica, soba za oporavak, loža za igrače. Materijal jeste odličan za snimanje, ali tenis kao sport neće biti tako pristupačan za producente“, navodi se u tekstu.

Za sada nema više informacija, samo da se polako radi na projektu i da se planira jedan od najvećih i najboljih sportskih dokumentaraca svih vremena.

Australijan open počinje 17. januara, ali on više nije u centru pažnje.

Podsećamo, Novak Đoković je stigao u Melburn gde je priveden i odbijena mu je viza, pa je pet dana proveo u imigracionom hotelu.

Posle pet dana je pobedio na sudu Vladu Australije i pušten je na slobodu.

Sada očekuje konačnu odluku Imigracionog ministra Australije Aleksa Hoka, da li će ga deportovati ili će mu dopustiti da ostane u državi i igra na Australijan openu.

Gospodine Đoković, da li ćete se setiti nas kada budete slobodni i svetu reći istinu? (Video)

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

Share via
Copy link