Magazin

Navijači se skupili ispred hotela gde je Đoković, on ih pozdravio sa prozora pokazujući 1 simbol

novak-djokovic-prozor

Veliki broj navijača okupio se ispred hotela Park kako bi podržao Novaka Đokovića, a na ulicama Melburna viđene su i krajnje bizarne scene.

Novinar Ben Rotenrberg je po dolasku u Melburn odlučio da ode do hotela u kom se nalazi Đoković dok čeka rasplet situacije oko deportacije, gde je zabeležio izuzetno zanimljive scene.

Naime, ispred ovog hotela okupio se određeni broj Đokovićevih pristalica, a tom prilikom je došlo i do manjeg incidenta, kada su navijači najboljeg tenisera planete ušli u verbalni sukob sa ljudima okupljenim kako bi izrazili protest zbog odnosa australijskih vlasti prema izbeglicama.

Na snimku koji je Rotenberg objavio, vidi se kako ženska osoba koja drži transparent „Oslobodite izbeglice“ ulazi u raspravu sa ženom ogrnutom u zastavu Srbije dok se u pozadini čuje pesma Tanje Savić.

Po završetku njihove kratke diskusije, jedna od okupljenih je glasno uzviknula „Srbija“.

Takođe, na isto mestu se našla i žena kojoj je zasmetalo što je javnost obratila pažnju na zatvorene u hotelu „tek kada se među njima našao teniski šampion“.

Novak je pozddravio okupljene fanove sa prozora hotela. On je snimljen kako sa prozora šalje poljupce i zahvaljuje navijačima na podršci, a pre toga je sve vreme rukama pokazivao srce i zahvaljivao za ljubav koju mu pružaju u najtežim momentima.

Đoković ostaje u karantinu, konačna odluka u ponedeljak

Izvor: Nova.rs

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

326 Shares
326 Shares
Share via
Copy link