Magazin Srbija

Ovo nije Amerika, ovo je Srbija, moje dete niko neće oblačiti u kostim veštice! Zabranite ovaj satanistički praznik

noc-vestica-srbija

Proslava Noći veštica u Srbiji iz godine u godinu izazove polemiku u javnosti. Na društvenim mrežama objavljeno je pismo majke koje je uputila osnovnoj školi u kojoj je, kako ona kaže, deci naređeno da donesu rekvizite i maske za proslavu tog praznika koji dolazi sa Zapada.

Na drugoj strani zemlje, D. P. je, pak, pozvala je na bojkot “satanističkog praznika”. Ispod prenosimo oba poziva protiv proslave Noći veštica u Srbiji.

Pismo majke D. M. iz Beograda prenosimo u celosti:

“Poštovani, povodom vaše sugestije da deca 31.10. u školu donesu rekvizite kojim bi proslavljali američki satanistički praznik “Noć veštica”, koji direktnu vezu ima sa nečistim silama i mrtvim ljudima, ovim putem vas obaveštavam da ja kao roditelj ne dozvoljavam da moje dete bude saučesnik u skrnavljenju pravoslavlja i Svetog Luke koji se istog dana proslavlja kao krsna slava.

Mi smo Svetosavci i živimo u pravoslavnoj Srbiji i nismo zapadna kolonija koja će da potpisuje pakt sa đavolom, a ovo što vi radite je direkno povezivanje sa mračnim silama.

Ma koliko da vam deluje smešno i zabavno, ovo nisu stvari za igru.

Mi smo izraženo religiozna porodica i po Ustavu ove zemlje imamo pravo da slobodno ispovedamo i čuvamo veru svojih predaka, tako da je vaš predlog u direktnoj suprotnosti sa našim poimanjem života i pravih vrednosti.

Vaš izgovor ne sme da bude da je to američki praznik i da su deca obavezna da po školskom planu i programu pokazuju naklonjenost naciji koja nas je uništila, zasula uranijomom i doprinela da su naše klinike prepune bolesnih ljudi, žena i dece, baš zbog tih koji uporno rade na satanizaciji ove mučeničkom krvlju natopljene zemlje.

Ovo nije Amerika, ovo je Srbija. Moje dete niko ne sme bez moje dozvole da šminka niti oblači u kostim veštice pa makar ni u šali niti u igri koja je ponavljam duhovno opasna po dušu dece i svih nas.

Ukoliko mi dete budete kaznili zbog neodobravanja proslave veštica – satane, obratiću se višim instancama i zaštitniku građana.

S poštovanjem, majka D.M. Beograd. +++”

I druga žena, D. P. nema sumnju da se radi o satanističom ritualu i pozvala je sve pravoslavce da se mobilišu.

“Šta kažu pravoslavci? Protiv gej parade ste, ali niste mogli da dodjete do BG, novac, vreme, bolest… itd…

Evo prilike da se pokažete u svom mestu gde živite: ne treba novca, vremena, možete i kad nije radno vreme, imate subotu i nedelju…

Ne treba vam ničiji blagoslov, nema političara da se mešaju…

ZABRANITE ovaj satanistički praznik, zabranite deci, školama, ne kupujte gluposti, nemojte učestvovati…

Imate li snage bar za nešto? Imate li SVOJE mišljenje bar o nečemu? Imate li mozga? Imate li bar kičmu?”, poziva ova žena.

Ko je Srbin, a ko ne – videće se na Noć veštica!

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Koliko je Luftika medij pun „novinara“, toliko je Srbija „svetosavska“. Puno vam pravoslavlje satanističkog paganizma, počevši od najvećih praznika. Ja sam obrazovana, nauka je meni umesto vere, zatucani amateri.

4K Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap