Beograd Magazin

Lepa Nina (25) je automehaničarka iz Beograda, ko od šale popravlja kvarove i prkosi predrasudama (FOTO)

nina svilaric
Facebook/ninasvilaric

Nina Svilarić (25) je automehaničarka koja obožava svoj posao, a ljubav prema četvorotočkašima, kaže, rodila se još u tinejdžerskom periodu.

– Moja ljubav prema automobilima je počela sa nekih 18 godina. Odvezla sam auto koji sam imala u automehaničarsku radionicu i kada sam videla sav taj alat i kako se popravljaju ta vozila to me je zainteresovalo – kaže Svilarić.

Mušterije koje su pretežno muškarci su zadovoljni njenim uslugama, mada je nekima potrebno da se priviknu na to da je majstor žensko.

– Oko 80 odsto njih su šokirani, ima jedan deo njih koji ne vole to, ali većina je prezadovoljna i srećni su kada me vide. Odmah su tu i komentari „kako tako lepo žensko da radi taj posao“, ali ja mislim da svako treba da se izbori da radi ono što voli – ispričala je Nina.

Podršku nalazi u svom partneru koji je takođe automehaničar i sa kojim obožava da poriča o poslu.

– Upoznali smo se jer smo radili jedno preka puta drugog. Često razmenjujemo znanja i poslove, i snalazimo se u svemu. Veoma sam zahvalna što imam njega i što mi pomaže u svakom momentu. Kada posle posle dođemo kući i dalje pričamo o poslu.

Đorđe Šljukić, Vlasnik servisa u kojem Nina radi, zaposlio ju je po preporuci.

– Razgovor je trajao 5 minuta, a ona je pokala veliki potencijal. Željna je da uči i napreduje. Biće od nje ozbiljan majstor- zaključio je Šljukić.

Skockana plavuša (28) vozi kamion i bori se sa muškim predrasudama: Kad sedne za volan, svi zaneme (FOTO)

Luftika ##

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

77 Shares
Share via
Copy link