Magazin Poznati

Đuričko pokorio Ameriku, oduševio i kralja horora Stivena Kinga (VIDEO)

nikola-djuricko-5
Printscreen / Netflix

Jedan od naših najpoznatijih glumaca, Nikola Đuričko, pred kraj 2019. godine odlučio je da ode u Ameriku, gde sada živi sa svojom porodicom, u Los Anđelesu, samom centu filmskih zbivanja.

Đuričko je početkom 2020. godine dobio, kako kaže, „srednju ulogu“ u novoj sezoni serije „Stranger Things“, jednoj od najpopularnijih serija u SAD.

Međutim, njegova „srednja uloga“, uspela je da izbije u prvi plan, o čemu se priča širom sveta. Juri, lik kojeg tumači Đuričko, je ruski švercer koji ima jedan od presudnih momenata za razvoj ostalih likova nove sezone serije.

Nikola je u Srbiji glumio u velikim filmskim i serijskim ostvarenjima, međutim, sada je osvojio i svetsku publiku. Njegov talenata u popularnoj seriji došao je do izražaja, pa se o ovom liku piše u svim svetskim medijima.

Ovim povodom oglasio se i Stiven King, pa je na Tviteru podelio oduševljenje našim glumcem i likom kojeg tumači.

„Čudne stvari: Volim tog žgoljavog, ljigavog Rusa, Jurija. On zaslužuje svoj šou. Kao Beri, samo ruski“, napisao je Stiven na Tviteru.

Serija ‘Stranger Things’ opisuje Jurija, koga tumači glumac Nikola Đuričko, kao „zločestog i nepredvidivog ruskog švercera koji voli loše viceve, novac i puter od kikirikija“.

U seriji, Jurij je posrednik u dogovoru između Džojs i zatvorskog čuvara po imenu Enzo, koji ima zadatak da naplati posao od Džojs i pomogne Hoperu u poslednjoj etapi njegovog bekstva iz ruskog zarobljeničkog logora. (Spojler: Zbog Jurija plan ide po zlu.)

Serija ‘Barry’ je crnohumorna serija u kojoj glumi Bil Hader. U prvoj sezoni serije, Hader igra depresivnog ubicu koji se na kraju pridružio školi glume u Los Anđelesu.

Slavni kralj horora nije jedini koji je oduševljen Đuričkom.

Vinona Rajder, koja u seriji glumi Džojs, odgovarajući na pitanje jednog stranog magazina o atmosferi na snimanju, imala je samo reči hvale za Nikolu Đurička.

– Zaista volim da radim s Nikom. On je apsolutna legenda! Jedva čekam da ga ljudi bolje upoznaju – rekla je Rajderova, dok je njen kolega Bret Gelman dodao da je Đuričko „genije komedije“, a Dejvid Harbor je sve vreme klimao glavom, slažući se sa kolegama.

Izvor: Nova/Luftika

Đuričko je fenomenalan u novoj sezoni „Stranger Things“: Sve što treba da znate o šverceru Juriju

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

115 Shares
115 Shares
Share via
Copy link