Novi Sad Vesti

Nestranačkom članu MZ Liman isečene gume na automobilu u Novom Sadu

isecene gume
Foto: 021.rs (Privatna arhiva)

Nestranačkom članu Saveta MZ Liman Vladimiru Iliću isečene su gume na automobilu, u noći između nedelje i ponedeljka, na parkingu u Ulici Drage Spasić na Limanu 1 u Novom Sadu, javlja portal 021.rs.

Ilić za 021.rs kaže da je slučaj prijavio policiji, a da se sve dogodilo između 21 sata i sedam časova ujutru. Takođe, veruje da je ovo način da mu se pošalje određena poruka.

“Da li je lična ili grupna, to ne znam.”

Policija je izašla na teren oko podneva, izvršila uviđaj i sačinila izveštaj o pričinjenoj šteti.

Povodom ovog incidenta oglasilo se nekoliko novosadskih nevladinih organizacija, inicijativa i grupa građana, u čijem se saopštenju navodi da Novi Sad nije bezbedan grad.

Kako dodaju, svaki kritički glas protiv nosioca vlasti se guši na sve moguće načine, dok su građani organizovani oko različitih inicijativa više od godinu dana izloženi raznim pritiscima, pretnjama i brutalnim napada.

Podsetimo, na izborima za članove saveta mesnih zajednica, koji su se u junu održali u Novom Sadu, nestranački kandidati su osvojili većinu u tri od ukupno pet saveta MZ na Limanu.

Incident su osudili Centar za razvoj demokratskog društva Europolis, Futoška inicijativa, Organizacija za zaštitu prirode i životinja – OSNA, NVO Svet i Dunav, IG Dunavac (Šodroš), IG Za zeleno Novo naselje, Ekološki front Novi Sad, IG Sačuvajmo Liman od Betona.

Izvor: 021.rs

SNS regrutuje omladinu da za 2 crvene maršira po Limanu, svrbi poraz

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
113 Shares
113 Shares
Share via
Copy link