Magazin Srbija

Zvezda padalica SNS proklizala, pa zaboravila napamet naučen tekst

ćuta
Foto: Printskrin/ RTS

Najtalentovanije SNS dete u poslednjih 15-20 godina, prema rečima Aleksandra Vučića, je Nevena Đurić. Ko nije gledao njene nastupe u emijsiji Reč na reč u kojoj je pretplaćeni govornik bolje da ne gleda ni najvežiji, koji je imala sinoć. Ko jeste, zna da je uzalud trošio vreme.

Naprednjačka zvezda padalica nije dobro navežbala tekst za sinoć. Pored bezobrazluka koje sliči nevaspitanom detetu, upadala je sagovornicima u reč, dobacivala ne bi li skrenula pažnju na sebe.

Poput trogodišnjaka koji vrišti i valja se po podu u radnji jer nije dobio željeni slatkiš ili igračku, tako je i ovo najbolje SNS dete vriskalo svako malo i ponavljalo jedno te isto, te jedno te isto.

– Mislim da se pomalo razumem u politiku i mogu da prepoznam one koji su talentovani. To dete je, da ne kažem najtalentovanije koje sam video u poslednjih 15, 20 godina, ali svakako jedno od najtalentovanijih u politici. Pokazala je takvu energiju, srčanost koja me je negde podsetila na vreme kada sam ja bio mlad, negde pre jedno 25 godina, ali ona je pametnije i bolja od mene – ovim rečima je Vučić opisao Nevenu.

Sav talenat koji je predsednik prepoznao, sinoć je zakazao a danas je Đurić ponovo zabrljala i dokazala da zaista ni nema pojma o čemu se radi u dolini Jadra,  govoreći o fabrici litijuma.  Možda Đurić litijum zamišlja kao proizvodnju napolitanki, u sjajnom, šuškavom pakovanju.

“Litijum je veliki ekonomski potencijal za našu zemlju, i nema potrebe da objašnjavam građanima Republike Srbije koliko bi važno bilo da mi imamo jednu fabriku takvog važnog resursa. To je fabrika koji je bivši režim doveo u Srbiju 2004. godine pa sada pošto ne mogu da profitiraju na tome, rade sve protiv toga”, objavila je na svom Instagram nalogu.

Đurić se brzom nabrajanju napamet naučenih stihova o opoziciji zabrojila i zaboravila šta treba da kaže. Shvatila je Nevena da ne zna šta ono bešte treba da kaže, počela da zamuckuje i usporava. Na to joj je Ćuta dobacio: “Polako, polako”.

Stvarno, pustite najbolje SNS dete da se seti, vidi se da je sve dobro naučila, sigurno zna nego se malo zbunila!

Popraviće se Nevena, naučiće. Ono što treba da nas zabrine je da je zvezda padalica o Rio Tintu govorila u superlativu.

Pitanje iskopavanja litijuma mnogim građanima Srbije je od životnog značaja dok o tome na RTS-u raspravlja neko ko nije u stanju da nauči napisani tekst do kraja.

Uplašeni meštani Rekovca na barikadama brane svoje selo od nenajavljenih investitora koji bi da kopaju litijum, jedan meštanin je čak zaplakao kada je došla televizija da o tome izvesti javnost. Za to vreme jedna Nevena Đurić sa loše naučenim tekstom na Javnom servisu, bez ikakve svesti o odgovornosti za izgovoreno, laprda na temu Rio Tinta, što više nije za šalu!

Kesić: Bilo ko može da postane bilo šta u SNS-u, ali Vučić može biti samo jedan!

Julija Vojinović

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

3.7K Shares
3.7K Shares
Share via
Copy link