Magazin

Nenad Jezdić: Porodica je iznad svega, najveća sreća (VIDEO)

nenad-jezdic
Foto: GORAN SRDANOV / RAS SRBIJA

O privatnom životu Nenada Jezdića, jednog od najcenjenijih glumaca svoje generacije, malo toga se zna, kako zbog činjenice da retko daje intervjue i pri tom brižljivo bira reči, tako i zbog toga što nema profil ni na jednoj društvenoj mreži.

– Ne verujem u sajber svet, nemam mreže i profile, to je za mene lažni svet – jasan je.

Iako zajedničke fotografije nikada nisu dospele u javnost, nije tajna da je već četvrt veka u skladnom braku sa suprugom Sarom.

Venčali su se 1996. godine u manastiru „Visoki Dečani“, na Kosovu i Metohiji, u prisustvu članova porodice i prijatelja, među kojima su bile brojne Nenadove kolege.

U godinama koje su usledile dobili su četvoro dece: tri ćerke i sina.

‒ Kada sam rekao „da“, da li u crkvi, pred svedocima, u opštini, sećam se svoje prve pomisli: „Sad daj sve od sebe da ovo tvoje ‘da’ nikada ne bude ukaljano“ ‒ otkrio je jednom prilikom Nenad Jezdić, koji važi za vernog muža i uzornog porodičnog čoveka.

 

Nenad Jezdić – Porodica ❤️

Posted by on Monday, February 7, 2022

Dok, s jedne strane, kontinuirano gradi uspešnu glumačku karijeru, podjednako je posvećen svom imanju u selu Zabrdica, nadomak Valjeva. Uz porodičnu kuću podigao je i destileriju za preradu rakije. Komšije iz mesta svedočile su novinarima koji su ih obilazili da se često dešava da Nenad provede dan na traktoru, obrađujući zemlju, a zatim hita za Beograd da odigra predstavu.

Iako danas živi prilično lagodno, početak bračnog života nije delovao obećavajuće.

‒ Kada smo supruga i ja prvo dete stvarali, kad smo se venčali i počinjali porodični život, mi smo imali jedan tanjir i jednu viljušku. Ona viljušku, a ja tanjir. Ili obrnuto, svejedno. Poenta je da smo verovali u budućnost. Treba verovati. Ljubav ne možeš da osetiš ako ne veruješ. A bitno je da to osetiš, jer sva zadovoljstva dolaze iz ispunjenosti čoveka ljubavlju za svog bližnjeg i iz one ljubavi koju dobija od svog bližnjeg ‒ kaže Nenad koji ima prilično jasan stav o roditeljstvu.

‒ Deci jedino pomažemo ukoliko im damo pravi primer. Jedna mudrost kaže: „Ako hoćeš da menjaš svet, prvo počni od sebe.“ – rekao je proslavljeni srpski glumac.

Srpski glumci su mir i biznis pronašli na selu, a neki od njih su i prave gazde

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

159 Shares
159 Shares
Share via
Copy link