Lifestyle Magazin Poznati

Sanja je Neletova ljubav iz školskih dana, uzbudljiva sarajevska noć koja traje 40 godina (FOTO)

nele
Foto: Kurir/Printscren

Supruga Neleta Karajlića ne viđa se često u javnosti. Ali ona i njihova deca predstavljaju najveću podršku Neletu kroz život i karijeru. O Sanji je Nele pisao i u svojoj knjizi „Fajront u Sarajevu“.

„Sjetih se kako bi se sa Sanjom nalazio ispod Vladaninog nebodera, na pola puta između moje i njene zgrade, i kako bismo odatle zagrljeni, hodom na metar iznad zemlje, krenuli u uzbudljivu sarajevsku noć, ostavljajući iza sebe aleju opjevanu u pesmi ‘Meteor’“, opisao je Nele Karajlić u knjizi „Fajront u Sarajevu“ dane najranije mladosti i prve romantične susrete sa devojkom Sanjom Bjelanović.

nele-karajlic-sanja-jankovic-bosko-karanovic
Foto: Boško Karanović

Od tada je prošlo više od četiri decenije, a Nele i Sanja su i danas zajedno.

Uživaju u skladnom braku, a porodičnu sreću upotpunjuju ćerka Jana, koja je veterinar, i sin Srđan, koji je završio marketing i komunikaciju, a trenutno studira filmsku režiju.

Supruga i deca bili su i ostali Neletova najveća podrška, kako u vreme najveće slave, kada je sa „Zabranjenim pušenjem“ i bendom „No Smoking Orchestra“ obilazio svet, tako i u najtežim trenucima.

Multitalentovani umetnik pre deset godina preživeo je težak infarkt, posle čega je rešio da „povuče ručnu“ i primiri se. Danas živi na relaciji Beograd‒Koraćica, gde ima kuću sa voćnjakom o kome sam brine.

Nele Karajlić: Najteže je kad malo rodi, pobijemo se hoće li voće u džem ili u rakiju

61 Shares
Share via
Copy link