Magazin Srbija

Nebojša Krstić preti aktivistima bacanjem sa mostova

nebojsa krstić
Foto: Printskirn/ YouTube/ K1

Inicijativa „Kreni-promeni“ dobila je pretnje na društvenim mrežama zbog organizacije današnje blokade saobraćaja u Srbiji, a jedna od pretnji stigla je od perjanice vlasti i marketinškog stručnjaka Nebojše Krstića.

‘Idol’ je aktivistima poručio da kad bi on bio vlast „Kreni-promeni bi promenio ime u ‘Kreni plivaj’, te da bi danas od 14 sati vežbali lastu sa mosta“.

Nakon što je organizacija „Kreni-promeni“ najavila da će danas (27. nove,bar) od 14 zajedno sa građanima blokirati Gazelu, kao i više puteva i mostova širom Srbije, krenule su pretnje na društvenim mrežama uperene protiv organizatota protesta.

blokada saobracaja pretnje
Foto: Twitter

„A baš sutra od 14 sati treba da idem na Novi Beograd. Ništa pozajmiću valjak“, „Kakav je vodostaj“, neke su od pretnje koje je dobila ova organizacija.

Pretnje je uputio i stručnjak u oblasti marketinga, bivši saradnik Borisa Tadića, a sada neskriveni pobornik ideja Aleksandra Vučića, Nebojša Krstić. On je na Tviteru odgovorio na poziv da da se izađe na protest danas od 14 sati i poslao jezivu poruku.

– Brate, da sam ja vlast, ‘Kreni-promeni’, bi promenio ime u ‘Kreni plivaj’. Znači vežbali bi sutra lastu od 14 s mosta – skandalozno je poručio Krstić.

Iz inicijative su za Nova.rs poručili da su podnete prijave odeljenju za Visokotehnološki kriminal i to od strane Udruženja za zaštitu ustavnosti i zakonitosti.

Izvor: Nova

Krlo dotakao novo dno, a i dalje kopa: „Bravo, Lečiću!“

Redakcija Luftika.rs

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Treba ga sacekati i par vaspitnih sipkom preko kolena. Do izbora 2030. ce mozda nauciti da hoda ponovo.

OGLAS

PARTNERI SAJTA


402 Shares
402 Shares
Share via
Copy link