hronika Srbija

„Družiš se s likom, braća ste, a onda saznaš da je prebio ženu i dete i da je monstrum od čoveka“

nasilje
Prntscreen/Twitter/јузер нејм пт.3@frinudz

– Smeješ se zajea*vaš sa osobom pričate i pokazujete jedno drugom da ste braća i onda jednog dana saznaš da je lik sve što mrziš kod osoba i protiv čega se boriš da zaštitiš svoje sestre drugarice i svaku drugu devojku ovog sveta – ovim rečima jedan korisnik Tvitera počeo je priču o fizičkom nasilju koje je pretrpela sestra naše poznate Tiktokerke Une Kablar, koja je ranije danas objavila detalje ovog zločina.

nasilje
Prntscreen/Twitter/јузер нејм пт.3@frinudz

Kako tvrdi, nasilje su pretrpeli od strane sestrinog muža, koji je takođe navodno pretio da će joj oduzeti starateljstvo nad detetom ako se razvede od njega, piše Kurir.

– Blejiš piješ bezbroj piva muvaš devojke i onda dobiješ info da je prebio ženu i dete i da je monstrum od čoveka. Jezivo koliko čovek može pogrešiti u proceni i koliko neko može sakriti svoje pravo lice – napisao je on na Tviteru, gde je objavio fotografiju sa D.H., kog je žena prijavila zbog nasilja nad njom i njihovom dvomesečnom ćerkicom.

On je dodao da, nažalost, živimo u svetu gde svaki dan moraš sve više da se čuvaš paziš i strahuješ pogotovo ako si žena.

– I sutra kao treba da pustim svoju majku sestre ili drugarice na ulicu same i da strahujem da li će bezbedno doći kući e pa je*em ti seme u kakvom svetu mi živimo – dodao je.

Posle nasilja koje je pretrpela, nesrećna devojka je otišla u Hitnu pomoć.

Tamo su joj snimali vrat, grudni koš, glavu, pluća, nakon čega je podnela je i krivičnu prijavu policiji.

Kako prenose mediji, od izvora upućenog u slučaj, lekari su mladoj ženi konstatovali lake telesne povrede na lekarskom pregledu i rečeno joj je da danas s povrednom listom dođe u policijsku stanicu gde je ustanovljeno da postoji neposredna opasnost od nasilja.

Mužu su odmah potom izrečene obe hitne mere u narednih 48 sati – zabrana prilaska i komuniciranja.

Inače, muž (23) nema krivični dosije niti istoriju nasilja u porodici. Par ima bebu kod kuće, zbog čega je obavešten i Centar za socijalni rad.

Sestra poznate srpske tiktokerke žrtva stravičnog nasilja, muž pretukao nju i bebu (VIDEO)

Luftika ##

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

249 Shares
249 Shares
Share via
Copy link